Haberler

Mersin İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, atanmasından sonra ilk kez başkanlık ettiği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında, "Hiçbir makam ulaşılamaz değildir." dedi.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, atanmasından sonra ilk kez başkanlık ettiği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda, "Hiçbir makam ulaşılamaz değildir. Vatandaşlarımız bizlere çok kolay ulaşmalı, resmi dairelerimize geldiklerinde güler yüzle karşılanmalıdır" dedi.

İl Koordinasyon Kurulu ve İdare Şube Başkanları Toplantısı, Valilik Toplantı Salonu'nda yapıldı. Vali Çakacak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Nihat Karabiber, kaymakamlar, bölge kuruluşlarının temsilcileri, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Çakacak, toplantının 2014 yılının son, kendisinin katıldığı ilk toplantı olduğunu hatırlatarak, Mersin gibi Türkiye'nin güzel bir ilinde görev yapmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu kaydetti. Ödeneklerin zamanında harcanması konusunda katılımcılara uyarılarda bulunan Çakacak, ilgili birimlerin sıkı takip içerisinde olması gerektiğini ifade etti. "Hepimiz, devletimizin tevdi ettiği görevleri en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz" diyen Çakacak, vatandaş odaklı çalışmanın önemine vurgu yaptı. Çakacak, "Hiçbir makam ulaşılamaz değildir. Vatandaşlarımız bizlere çok kolay ulaşmalı, resmi dairelerimize geldiklerinde güler yüzle karşılanmalıdır. Güler yüzlü hizmet, vatandaşlarımızın çalışmalarımızdan memnun kalmalarını sağlayacak ve böylece işlerimizin daha kolay yürümesi gerçekleşmiş olacaktır. Bu konuda sizlerden gereken önemi göstermenizi rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kendisine de her an ulaşılabilineceğini dile getiren Çakacak, şöyle devam etti: "Bizler işten çekinen insanlar değiliz. Zaman, mekan mefhumuz yok. İlgili müdürlerimize amirlerimize 24 saat ulaşmak durumundayız. Koordine içerisinde çalışmaya dikkat edelim. Toplantımızın ilimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Toplantıda daha sonra yatırım izleme raporlarına göre 2014 yılında il genelinde 262 projenin uygulanmak üzere programlarda yer aldığı, toplam tutarı 5 milyar 403 milyon lira olan projelerde yıllık 603 milyon 40 bin 455 milyon lira harcama gerçekleştirilerek 39 projenin tamamlandığı, 136'sının devam ettiği ve 65 projenin ihale aşamasında olduğu, 22 projeye ise çeşitli nedenlerle henüz başlanamadığı bilgisi paylaşıldı.

Daha sonra yatırım izleme raporlarına göre devam eden projeler ile ilgili yatırımcı kuruluş temsilcileri tarafından sunum yapıldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özdemir Çakacak Türkiye Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title