Haberler

Mersin İdmanyurdu Taraftarlarından Yönetime Tepki

Mersin İdmanyurdu’nda bir grup taraftar, takımın kötü gidişatından sorumlu tuttukları yönetime tepki göstererek, yapılan harcamalarla alakalı mevcut yönetim hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladılar.

Mersin İdmanyurdu'nda bir grup taraftar, takımın kötü gidişatından sorumlu tuttukları yönetime tepki göstererek, yapılan harcamalarla alakalı mevcut yönetim hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladılar.

Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünde bir araya gelen kırmızı-lacivertli bir grup taraftar, takımları lehinde tezahüratta bulunurken, ellerinde taşıdıkları pankartlarda yönetimi eleştirdiler.

Genç Mersin İdmanyurdu Taraftarlar Derneği adına açıklama yapan Hazar Yusuf Gökel, kentin en büyük marka değeri olan Mersin İdmanyurdu'nun son dönemde içinde bulunduğu travmanın farkında olduklarını söyledi. Bu günlere gelinmeden sorumluluk sahibi olarak geçmişte bazı uyarılarda bulunduklarını hatırlatan Gökel, "Gelinen süreç ne acıdır ki, bizleri haklı çıkarmıştır. 28 Eylül itibariyle maalesef bu kentte futbol konuşulmamaya başlandı. Mevcut başkan Ali Tekin'in genel kuruldaki vaatleri, projeleri takımımız adına bizleri umutlandırmıştı. Ancak bu kişilerin umut taciri olduklarını, ilerleyen süreçte üzülerek gördük. Takımımızın öncelikli hedefi olan transfer tahtasını 6 saniyede açacağını söyleyen Ali Tekin ve yönetiminin, bugün gelinen noktada konu ile alakalı hiçbir somut adım atmadığını görüyoruz. Yalan, dolan ve iftiralarla gündem değiştirmekten başla bir şey yapılmamaktadır. Bu durum bize transfer tahtasının açılmayacağını net olarak göstermektedir" dedi.

"Maçların manipüle edildiği ile ilgili ciddi kaygılar taşımaktayız"

Ortaya çıkan yönetimsel zafiyetlerin, takımı da olumsuz etkilediğini ve gelinen noktada şanlı bir geçmişe sahip olan Mersin İdmanyurdu'nun ligin dibine demir attığını ifade eden Gökel, yönetim hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulacaklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Geçtiğimiz günlerde Başkan Ali Tekin, sosyal medya hesabından, kulübün mevcut borcunun 160 milyon lira olduğunu duyurmuştur. Bundan 2 ay önce genel kurulda 80 milyon lira civarında açıklanan borç, 2 ayda nasıl iki katına çıkmıştır? Bu rakam doğruysa, bu kulüp nasıl bu kadar borçlandırılmıştır. Haksız ve hukuksuz borçlanma yapıldığına dair ciddi kaygılar yaşamaktayız. 12 milyon lira civarında olan transfere engel borç, bugün gelinen noktada nasıl 19 milyon liraya çıkarılmıştır? Ali Tekin'in göreve geldiği günden bu yana takımın aldığı sonuçlara baktığımızda ve ortaya atılan bahis iddialarını göz önünde bulundurduğumuzda, maçların manipüle edildiği ile ilgili ciddi kaygılar taşımaktayız. Bu maçların mercek altına alınmasını talep ediyoruz. Mersin Limanı'ndan gelen 1 milyon, Kulüpler Birliği'nden gelen 1 milyon ve Büyükşehir Belediyesi'nden gelen 250 bin liranın nasıl tüketildiğinin araştırılmasını istiyoruz. Kulübe 2 ay içerisinde kesilen faturaların ve bu faturalar ile kimlerin, hangi kalemlerde kulübü borçlandırdığının araştırılmasını talep ediyoruz."

Gökel, bu takımın gerçek sahipleri olarak üzerlerine düşen sorumluluğun bilincinde olduklarını da belirterek, gerekirse delegelerden imza toplayarak kulübün olağanüstü kongreye gitmesini sağlayacaklarını sözlerine ekledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Ali Tekin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title