Haberler

Mersin İdmanyurdu'nun Konuğu Kayseri Erciyesspor

Güncelleme:

Pazar günü saat 16.00'da sahasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'la karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu galibiyete odaklandı.

SPOR Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında, pazar günü saat 16.00'da sahasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'la karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu galibiyete odaklandı.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu karşılaşmasında Çarşamba günü deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Mersin İdmanyurdu, evinde karşılaşacağı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını kasanarak üst sıralardan kopmak istemiyor. Takımın form ve moral yönünden iyi seviyede olduğuna işaret eden teknik direktör Rıza Çalımbay, mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacaklarını söyledi. Çalımbay, "Taraftarlarımızın desteğiyle bu zorlu sınavdan başarıyla çıkacağımıza inanmaktayım. Bu önemli maçımızı galibiyetle kapatarak art arda deplasmanda oynayacağımız Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarına yüksek bir moral motivasyonuyla çıkmak istiyoruz" dedi.

Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı takıma güvendiklerini dile getirerek tüm taraftarları maça davet etti. Geride kalan 12 haftada elde edilen başarının tarihi bir başarı olduğuna işaret eden Kahramanlı, "Kesinlikle bu başarının bir tesadüf olmadığını düşünüyorum. Camia olarak son derece iyi bir yoldayız. Evimizde oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçını galibiyetle kapatarak İstanbul'a moralli gideceğimize inanıyorum. Taraftarlarımızın 90 dakika boyunca takımlarına vereceği büyük destekle çok arzuladığımız galibiyeti elde edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Mersin İdmanyurdu'nda, Oktay Delibalta ve Cem Sultan sakat, Murat Ceylan ve Saduku ise kart cezalısı olduğu için kadroda yer almayacaklar. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Erciyesspor Mersin İdmanyurdu Türkiye Kupası Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title