Haberler

Mersin İdmanyurdu'nda Sular Duruldu

Mersin idmanyurdu'nda Kardemir Karabükspor maçından önce utbolcuların idmana çıkmamasıyla başlayan kriz, Başkan Ali Kahramanlı ve teknik direktör Rıza Çalımbay'ın birlikte yaptığı açıklamayla son buldu.

Mersin idmanyurdu'nda Kardemir Karabükspor maçından önce utbolcuların idmana çıkmamasıyla başlayan kriz, Başkan Ali Kahramanlı ve teknik direktör Rıza Çalımbay'ın birlikte yaptığı açıklamayla son buldu.

Kahramanlı ve Çalımbay, kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. Başkan Ali Kahramanlı, kulübün bu sezon tüm zorluklara ve sıkıntılara rağmen büyük başarı kazandığını, bu başarının yaşanan olumsuz olaylarla bozulmasını istemediklerini dile getirirken şöyle dedi:

"Hiç kimseden destek görmüyoruz. Her gün kulübüne para veren bir başkanım. Bunu kimse sorgulamıyor. Birileri başarımızı gölgelemeye çalışıyor. Kardemir Karabükspor maçı öncesi yaşadığımız sıkıntılar doğru. Futbolcularımızın ocak ayı maaşları, maç başları ve eksik yatan primleri vardı. Bunları da dün itibariyle çözümledik. Benim üzgün olduğum tek konu maçın bir gün öncesi futbolcularımın bu şekilde davranmalarıydı. Bu kadarına hakkım olmalı diye düşünüyorum."

Bu süreçte herkesin her kesimin kendilerine yardımcı olması gerektiğini ifade eden Kahramanlı, lige bu ekiple devam edeceklerini hatırlatırkten şöyle devam etti:

"Bundan sonra çok daha duyarlı olunması gerekiyor. Bakın hala tesisimiz yok. Altyapımız sorunlarla dolu. Bunların çözüme kavuşturulması birkaç kişinin gücüyle yapılacak şeyler değil. Dışarıdaki bu kötü imajımızı düzeltmek için herkesin elbirliği yapması gerekiyor."

Teknik direktör Rıza Çalımbay ise gelişmelerin kendi kontrolü dışında geliştiğini belirtti, şunları söyledi:

"Parasal konularla başkanımız, kaptan Servet Çetin'le dialog içerisindeydi. Ben sorunun halledilebileceğini düşünmüştüm. Cumartesi sabahı futbolcularımın antrenmana çıkmak istemeyişine saygı duymak zorunda kaldım. Kendilerine bu konuda telkinde bulundum, hatta başkanımızla bir kez daha görüşün, dedim. Ama futbolcularım bunun doğru olmayacağını ve maç öncesi polemik yaşanmamasını istediler. ve antrenmana çıkmadılar. Bazı futbolcularım kampa katılmama fikri vardı ama bunu kesinlikle kabul etmeyeceğimi söyledim. ve kampa girdik." - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Ali Kahramanlı Rıza Çalımbay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title