Haberler

Mersin İdmanyurdu'nda Olağanüstü Kongreye Doğru

Spor Toto Süper Lig'de hem takım hem de yönetim olarak sıkıntılı günler yaşayan Mersin İdmanyurdu, yarın yapılacak olan olağanüstü kongreye hazırlanıyor. Ali Kahramanlı'nın aday olmayacağını açıkladığı kulüpte, Hüseyin Çalışkan'ın oluşturacağı listenin görevi üstlenmesi bekleniyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda yarın saat 11.00'de yapılacak olan kongre öncesi bir araya gelen yönetimin, Hüseyin Çalışkan üzerinde birleştiği öğrenildi. Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Hakan Kutlu'nun da bir gün sonra Ali Kahramanlı'nın açıklamaları sonrası kampı terk etmesiyle başlayan krizin, Vali Özdemir Çakacak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın girişimiyle çözüm yoluna girdiği öğrenildi.

HÜSEYİN ÇALIŞKAN'DA KARAR KILINDI

Vali Çakacak başkanlığında yapılan toplantıya, kongrede aday olmayacağını açıklayan mevcut başkan Ali Kahramanlı katılmazken, yönetimin Hüseyin Çalışkan'ın başkanlığı üzerinde uzlaştığı bildirildi. Buna göre Hüseyin Çalışkan başkanlığında hazırlanacak olan listede, halen yönetimde bulunan bazı isimler ile bir süre önce ekonomik krizin aşılması sürecinde 300 bin TL maddi katkı sağlayan isimlerin yer alacağı belirtildi. Ayrıca, oluşacak olan yeni yönetimin, Ali Kahramanlı döneminin hesaplarını da incelemeye alacağı önü sürüldü.

TRANSFER TAHTASI AÇILMADI

Yarınki kongrede adaylığına kesin gözüyle bakılan Hüseyin Çalışkan, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, böylesine zor bir dönemde, sorumluluk bilinciyle elini taşın altına koyduğunu söyledi. Geçmişte Mersin İdmanyurdu'na emek veren herkese teşekkür eden Çalışkan, yapılan ısrar üzerine bu görevi kabul etmek durumunda kaldığını belirterek, "Takımın şu an ligde bulunduğu konum belli ama eğer el ele verir, şehrin tüm dinamikleriyle birleşirsek hala umut var. Şu an acilen 4 transfer yapılması gerekiyor. Ancak transfer tahtamız halen açılmış değil. SGK ödemeleri, banka borçları ve başkanın koyduğu temlikler var. Transferin açılabilmesi için bunların kaldırılması gerekiyor. Kongreden sonra ilk işimiz bu sorunları çözmek olacak. İşimiz zor ama imkansız değil. Yeter ki, Mersin İdmanyurdu etrafında kenetlenebilelim" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Hüseyin Çalışkan Ali Kahramanlı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title