Haberler

Mersin İdmanyurdu'nda Kupa Mesaisi

Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda perşembe günü deplasmanda Kızılcabölükspor'la karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda perşembe günü deplasmanda Kızılcabölükspor'la karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Levent Arıkdoğan yönetiminde Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen antrenmanda, oyuncular koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı.

Daha sonra çift kale maç yapan kırmızı-lacivertlilerde izinli olan Sinan Kaloğlu, Mihaylov ve Güven Varol antrenmana katılmadı.

Arıkdoğan, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, sezona çok geç başladıklarını ve genç oyuncularla çıktıkları ilk 2 maçta farklı skorlarla mağlup olduklarını anımsattı.

Milli maç arasında takıma eski oyuncuları kattıklarını belirten Arıkdoğan, "Tecrübeli oyuncuların takıma dahil olmasıyla 2 lig maçında da çok iyi oyunla maçları kazandık. Bundan sonra daha iyisini yapmak için uğraşacağız." dedi.

Ligde pazar günü deplasmanda Denizlispor'la karşılaşacaklarını vurgulayan Arıkdoğan, "Biz her maçımızda kazanamıyorsak kaybetmek de istemiyoruz. Denizlispor maçında hedefimiz 3 puan. Bu karşılaşmadan önce kupa maçımız var. Kupa maçında gençler oynayacak. Gençleri kazanmak istiyoruz. Bunlardan iyi oyuncular çıkması için büyük çaba harcıyoruz." ifadelerini kullandı.

Mersin İdmanyurdu 22 Eylül Perşembe günü saat 15.00'te deplasmanda Kızılcabölüksporla karşılaşacak.

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Sinan Kaloğlu Macit Özcan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title