Haberler

Mersin İdmanyurdu'nda Boykot Bitti Antrenman Başladı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdun'da futbolcuların 2 günlük antrenman boykotu sona erdi, kırmızı lacivertli takım antrenmana çıktı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdun'da futbolcuların 2 günlük antrenman boykotu sona erdi, kırmızı lacivertli takım antrenmana çıktı.

Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde Macit Özcan Tesisleri'nde bir araya gelen kırmızı lacivertli ekip, deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı. Milli takım kamplarında bulunan kaleci Muammer Yıldırım ile Nakoulka'nın yanı sıra Gökçek Vederson, Tita, Welliton, Khalili, Mitrovic ve Sadiku, antrenmana katılmadı. Kırmızı lacivertliler, koşuyla başladığı antrenmanda daha çok kondisyon üzerinde duruldu, daha sonra dar alanda pas çalışması gerçekleştirildi.

Basın Sözcüsü Murat Altındere, yaptığı açıklamada, "Takımımız antrenmana çıktı. Futbolcularımızla sorun yok. Bu hafta da ödeme yapıyoruz. Biz sadece rakiplerle mücadele etmiyoruz. Başarısızlığımızı isteyenler de bizim rakibimiz" dedi.

- Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Macit Özcan Ümit Özat Mersin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title