Haberler

Mersin İdmanyurdu'nda Antrenman Bilmecesi

Spor Toto Süper Ligt'de maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Mersin İdmanyurdu'nda oyuncular kulüp tarafından idman yapılacağı duyurulan saatte antrenmana çıkmadı.

Spor Toto Süper Ligt'de maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Mersin İdmanyurdu'nda oyuncular kulüp tarafından idman yapılacağı duyurulan saatte antrenmana çıkmadı.

Mersin İdmanyurdu Kulubü tarafından medya kuruluşlarına gönderilen basın duyurusunda bugün saat 19.30'da Macit Özcan Spor Kompleksi'nde basına açık şekilde antrenman yapılacağı duyuruldu.

İdman öncesi tesislerde bir araya gelen futbolcular, antrenman için belirlenen saat 19.30'da sahaya çıkmadı.

Kulüp Başkan Hüseyin Çalışkan ve teknik direktör Ümit Özat ile toplantı yapan oyunculardan bazıları daha sonra tenis oynadı.

Toplantı öncesi antrenman kıyafetleriyle tesislerde bulunan bazı oyuncular da toplantının ardından kıyafetlerini değiştirip özel araçlarıyla tesislerden ayrıldı.

Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan, tesislerden ayrılmadan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, herhangi bir sorun bulunmadığını, her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Bir gazetecinin "Bazı internet sitelerinde oyuncuların antrenmana çıkmadığı yazıyor" demesi üzerine Çalışkan, "Sen her habere kulak verirsen bizim işimiz hikaye. Sen gerçeğe bak. Hafta içinde çocukların yüzde 30-40 civarında ödemelerini yapacağız. Herhangi bir sorun da yok. Hocamızın cenazesi vardı. Kendisi İstanbul'dan yeni döndü. Teyzesi vefat etti. Biz ve oyuncular birlikte başsağlığı diledik. Hoca oyuncularla tahtada taktik çalışması yapıyor. Hafta içi ödeme yapacağız" diye konuştu.

Kulübün basın sözcüsü Murat Altındere de teknik direktör ve oyuncularla görüştüklerini ve uzlaştıklarını, herhangi bir sıkıntının olmadığını söyledi.

Yarın saat 11.00'de antrenman yapılacağını ifade eden Altındere, şöyle konuştu:

"Yabancılarımız izinliydi, gelecekler. Bu hafta içi 2,5-3 milyon lira civarı bir ödeme yapacağız. Yani yüzde 30'larını ödeyeceğiz. Hocamız geldi, yabancı oyunculardan Nakoulma ve kalecimiz Muammer milli takımda. Mitrovic ve diğer yabancılar da yarın öbür gün takıma katılacaklar. Herhangi bir sorun yok. Futbolcularımızla ödeme konusunu konuştuk. Medipol Başakşehir maçından önce ödemeyi yapacağız. Birlik beraberlik içerisinde bu soruları çözeceğiz."

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Hüseyin Çalışkan Macit Özcan Ümit Özat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title