Haberler

    Mersin İdmanyurdu'nda Ali Kahramanlı Güven Tazeledi

    Mersin İdmanyurdu Kulübü'nün olağanüstü kongresinde Ali Kahramanlı, oy birliğiyle başkanlığa yeniden seçildi.

    Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen kongrede Kahramanlı ve yönetim kurulu listesi, üyelerin tam desteğini aldı.

    Başkanlığa yeniden seçildiği kongrede konuşan Ali Kahramanlı, seçim sonucunun ülkeye ve Mersin'e hayırlı uğurlu olmasını diledi.

    Futbol takımının başarılı bir yerde olduğunu vurgulayan Kahramanlı, "Biz buraya çıkarken dediler ki 'ilk düşecek takım Mersin İdmanyurdu' ama bugün Mersin İdmanyurdunun nerede olduğunu herkes çok iyi biliyor. Kimse inanmıyordu ama bugün 43 puana sahip olan bir takımımız var" diye konuştu.

    Yönetim kurulu üyeleriyle göreve geldikleri günden bu yana gece gündüz çalıştıklarına dikkati çeken Kahramanlı, şöyle devam etti:

    "Mücadele ederek ve Mersin İdmanyurdumuzu 29 yıl sonra Süper Lig'e çıkardık. İki dönem kaldık maalesef 2012-2013'te yeniden düştük. Diyorlar ya 'düşenin dostu olmaz', biz düştük ama kimse yanımızda olmadı. Kimse bize sahip çıkmadı, herkes bizi yalnız bıraktı ama biz kaçmadık, biz mücadele ettik ve buna inandık. 29 yıl sonra bu takımı çıkaran ve benim dönemimde de bu takımı düşüren bir başkan ve yönetim kurulu vardı. Ama ne olursa olsun bütün malımı, canımı, ailemi, çoluğumu, çocuğumu her şeyi ortaya koyarak dedim ki 'ben bu takımı yeniden Süper Lig'e çıkartacağım.' Birileri buna inanmadı. Dediler ki 'bu takım düştü, bir daha çıkamaz' ama biz buna inandık. Kadromuzu kurarken iyi bir kadro kurduk, iyi bir ekip olduk, çalıştık ve Allah'a şükür bu takım yeniden çıktı."

    "Bu rüyayı gerçekleştireceğiz"


    Mersin İdmanyurdu'nu daha iyi yerlere taşımak için gece gündüz çalışacaklarının sözünü veren Kahramanlı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

    "Yıllardır hayal ettiğimiz, rüya dediğimiz ve kimsenin yapamadığı tesisimizin hazırlıkları, valimizin ve belediye başkanımızın önderliğinde devam ediyor. Bugüne kadar bu tesisle ilgili zaman zaman yönetim kurulu arkadaşlarımızla çok çalıştık ama maalesef birileri engel oldu, taş koydu ve biz bunu yapamadık. Ama bugün başta sayın valim ve belediye başkanımız kararlı bir şekilde buna el koydu. İnşallah çok kısa bir süre içinde bu tesisin temelini atacağız. Bu rüyayı gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki sezon, ilk yapacağımız iş bir an önce tesisimiz temelini atıp bitirmek."

    Kahramanlı, bazı basın kuruluşlarında futbolcuların parasını ödemediklerine dair haberler yapıldığını ancak bu yıl ayrılan 35 milyon liralık kulüp bütçesinden, tüm oyuncuların ağustostan mayıs ayına kadarki ödemelerinin yapıldığını kaydetti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mersin İdmanyurdu Ali Kahramanlı Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title