Haberler

Mersin İdmanyurdu'na Validen Moral

Güncelleme:

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Macit Özcan Spor Kompleksi'nde Mersin İdmanyurdu'nun antrenmanını izledi.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, teknik direktör Rıza Çalımbay ve futbolculara, Beşiktaş maçında başarı diledi.

Yanında Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Vali Yardımcısı Nihat Karabiber ile İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar'da bulunan Vali Güzeloğlu, bu arada Başkan Kahramanlı ve teknik direktör Çalımbay'dan takımın son durumu hakkında bilgi alırken şunları söyledi:

"Süper Lig'de 1 yıl aradan sonra tekrar mücadele edeceğiz. Bu yıl iyi transferler yapıldı. Sivas'da gerçekleştirilen Cumhuriyet Kupası'nın kazanılması, bize umut veriyor. Yeni kurulan takım, teknik direktörümüz ve kulüp yönetimimiz, Süper Lig'de başarıyı hedeflemiş bir ekip olarak bizlere güven veriyor. Biz de Valilik olarak Mersin İdmanyurdu'nun bu iddiasının gerçekleşmesinde yanındayız ve her zaman da yardımcı olacağız. Umut ediyorum ki, Türkiye'nin en güzel statlarından birisi olan Mersin Stadı'nda bu yıl Süper Lig karşılaşmaları bize keyif verecek ve tüm Mersinlilere gurur verecek sonuçlara sahne olacak."

İlk maçın cumartesi akşamı Beşiktaş'la oynanacağını hatırlatan Vali Güzeloglu, karşılaşmanın önemine dikkati çekerken, "Süper Lig'e çok iddialı bir müsabakayla yani Beşiktaş ile başlıyoruz. İnşallah ilk maçımızdan itibaren güzel sonuçları alırız" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Basri Güzeloğlu Macit Özcan Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title