Haberler

Mersin İdmanyurdu Maddi Krizi Baloyla Aşacak

Güncelleme:

Mersin İdmanyurdu'nun geniş kapsamlı bir "şampiyonluk balosu" yaparak sıkıntılı günleri geride bırakmanın planlarını yapıyor.

Başta futbolcuların şampiyonluk primleri olmak üzere maii krizden çıkmanın yollarını arayan Süper Lig'in yeni takımı Mersin İdmanyurdu'nun geniş kapsamlı bir "şampiyonluk balosu" yaparak sıkıntılı günleri geride bırakmanın planlarını yapıyor.

Sezon başından itibaren maddi sorunlarını aşamadıklarını belirten Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, şunları söyledi:

"Futbolcuların alacaklarını ödeme noktasında da büyük sıkıntılar yaşadık. Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz ve ekonomik çevrelerin vereceği destekle düzenleyeceğimiz balodan elde edeceğimiz gelirle futbolcularımızın yaklaşık 1 milyonu TL'yi bulan alacakları ile şampiyonluk primlerinin ödenmesinin sağlayacağız."

Geçtiğimiz sezon düştüğü PTT 1'inci Ligi'nde play off final maçında Samsunspor'u 2-0 yenerek Spor Toto Süper Lig'e çıkan 3'üncü takım olan Mersin İdmanyurdu'nda kaleci Ahmet Şahin, kaleci Behram Zülaloğlu, Ali Tandoğan, Anıl Karaer, Nurullah Kaya, Murat Ceylan, Ben Yahia, Emrah Bozkurt, Mehmet Yıldız, Efe Halil Özaslan, Nduka Ozokwo, Veli Acar, İvan Periç, Serkan Yanık ve Cem Sultan'ın sözleşmeleri sona erdi. Kırmızı lacivertli ekipte sadece Milan Mitrovic, Berkan Afşarlı, Mahmut Temür, Eren Tozlu'nun sözleşmelerinin sürdüğü, Sinan Kaloğlu ve Güven Varol'un sözleşmelerinin ise opsiyonlu olduğu açıklandı. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Ali Kahramanlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title