Haberler

Mersin İdmanyurdu - Giresunspor Maçı Öncesi Duygu Dolu Anlar Yaşandı

İstanbul Beşiktaş’taki hain bombalı saldırının ardından birlik ve beraberlik mesajı vermek isteyen Mersin İdmanyurdu ve Giresunspor’un yöneticileri ve oyuncuları, çevik kuvvet polislerine baş sağlığı dileyerek, karanfil verdi.

İstanbul Beşiktaş'taki hain bombalı saldırının ardından birlik ve beraberlik mesajı vermek isteyen Mersin İdmanyurdu ve Giresunspor'un yöneticileri ve oyuncuları, çevik kuvvet polislerine baş sağlığı dileyerek, karanfil verdi. Ayrıca Mersin İdmanyurdu'nun taraftarları da polislere çiçek verirken, maça oyuncular çevik kuvvet polisleriyle birlikte çıktı.

İstanbul'da yaşanan hain bombalı saldırının ardından tüm kesimlerden olduğu gibi, futbol takımlarından da birlik ve beraberlik mesajları gelmeye devam ediyor. Mersin İdmanyurdu-Giresunspor maçı öncesinde duygu dolu anlar yaşandı. Mersin Arena'da oynanan maç öncesinde Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Tekin, maçta görev alan çevik kuvvet polislerine çiçek verirken, her iki takımın oyuncuları sahaya, 'Acınız acımızdır. Biriz, beraberiz, bir ölür, bin diriliriz' yazılı pankartla çıkarken, futbolcuların arasında çevik polisleri yer aldı. Seramoni sonrası ise Giresunsporlu oyuncular polislere çiçek verdi. Kaleci Eser Altun, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Hakan Sarak'a sarılarak Türk bayrağı verdi. Bunun yanında Mersin İdmanyurdulu taraftarlar da polislere çiçek vererek acılarını paylaştı.

Duygu dolu anların yaşandığı seranomide taraftarla konuşan Çevik Kuvvet Şube Müdürü Hakan Sarak, "Biz bu vatanı kanla kurduk. Vatanımızın korunması için gerekirse biz de şehit olmaya hazırız. Arkadaşlarımıza Allah'tan rağmen, yakınlarına sabır diliyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Giresunspor Beşiktaş İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title