Haberler

Mersin İdmanyurdu, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarına Başladı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig temsilcilerinden Mersin İdmanyurdu ligin 12. haftasında sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig temsilcilerinden Mersin İdmanyurdu, ligin 12. haftasında sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.

Macit Özcan Spor Kompleksi'nde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, 5'e 2 top kapma çalışması yaptı.

Futbolcular taktik ve kondisyon çalışmasıyla idmanı tamamlarken sakatlığı bulunan Gökçek Vederson, takımdan ayrı koşu yaptı.

Korkmaz, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçına henüz 2 hafta olduğunu ve en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi.

Ligin 11. haftasında deplasmanda karşılaştıkları Gençlerbirliği maçına da değinen Korkmaz, iyi oynamadıklarını ancak 1 puanla döndüklerini anımsattı.

Deplasmanda alınan 1 puanı iyi sonuç olarak değerlendiren Korkmaz, "Oyun olarak memnun değilim. Bunu futbolculara da söyledim. Takımın, oyunun belli bölümlerinde iyi oynayıp, belli bölümlerinde iyi oynamaması bizim açımızdan daha da geliştirmemiz gereken bir yön. Bunun üzerinde çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Mersin İdmanyurdu Bülent Korkmaz Fenerbahçe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title