Haberler

Mersin İdmanyurdu, Centone Karagümrük Maçı Hazırlıklarına Başladı

- Teknik direktör Çalımbay: "İyi bir kadroyla sahaya çıkmaya çalışacağız ama hem lig hem kupa maçlarını götürmemiz biraz zor olacak" Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda sahasında Centone Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

- Teknik direktör Çalımbay: "İyi bir kadroyla sahaya çıkmaya çalışacağız ama hem lig hem kupa maçlarını götürmemiz biraz zor olacak" Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda sahasında Centone Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde, Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular, dar alanda kısa pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.Kaleci Mihaylov ile Khalili'nin takımdan ayrı koştu.Çalımbay, idmanın ardından kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçından sonra zor bir fikstürün kendilerini beklediğini bildiklerini söyledi.Galatasaray maçında iyi bir performans sergilediklerini ifade eden Çalımbay, "Kim ne derse desin, mükemmel bir futbol oynadık. Galatasaray'ın goller dışında bize karşı net bir pozisyonu yok. Kazanmamız gereken bir maçı kaybettik. Kaçırdıklarımız ve yediğimiz gollerle mağlubiyeti hak ettik" diye konuştu. Fenerbahçe karşısında oyuncularından daha iyi bir oyun beklediğini ancak sergilenen performansın kendisini şaşırttığını vurgulayan Çalımbay, şunları kaydetti: "Önümüzde 2 maç var. Bunlardan biri kupa, diğeri lig maçı. Benim yaptığım hesaplara göre, sadece Konya maçı ve burada kaybettiğimiz Erciyesspor maçındaki puanlara üzüldük. Diğerleri çünkü 3 ihtimalli maçlardı. Şimdi bizim için hayati önem taşıyan maç Gençlerbirliği maçı. Bu maçı kazanmamız gerekiyor. İkinci yarıya iyi başlamak için her açıdan önemli bir maç. Tabi ki Karagümrük maçını da biz burada boş vermeyeceğiz. Centone Karagümrük maçında da iyi bir kadroyla sahaya çıkmaya çalışacağız ama hem lig hem de kupa maçlarını birlikte götürmemiz biraz zor olacak. Onun için de Karagümrük maçında oynamamış kim varsa bütün arkadaşlarımızın hepsine şans verdik. Arkadaşları gördük."Mersin İdmanyurdu, Centone Karagümrük ile 1 Ocak Perşembe saat 15.30'da Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda karşılaşacak. -Mersin İdmanyurdu-Centone Karagümrük-Teknik direktör Rıza Çalımbay

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Türkiye Kupası Rıza Çalımbay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (1)

abdulkerim bayraktarmobilWeb@haberler.com:

maca nasil girecegiz biletlimi pasoliglimi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title