Haberler

Mersin İdmanyurdu Beşiktaş Maçının Bilet Fiyatları Açıklandı

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Mersin’de oynanacak olan Mersin İdmanyurdu-Beşiktaş maçının bilet fiyatları açıklandı.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Mersin'de oynanacak olan Mersin İdmanyurdu- Beşiktaş maçının bilet fiyatları açıklandı.

Mersin İdmanyurdu Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, takımın 90. kuruluş yıldönümünün, 16 Ağustos Pazar günü Mersin Stadyumu'nda oynanacak olan Beşiktaş maçı öncesi hep birlikte coşkuyla kutlanacağı ifade edildi. 90. kuruluş yıldönümünün kutlanacağı bu özel sezonun, 'Sevda Sezonu' olarak adlandırıldığı kaydedilen açıklamada, "16 Ağustos'ta hem kulübümüzün kuruluş yıldönümünü hem de Spor Toto Süper Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak adına gerekli olan Beşiktaş galibiyetini umuyoruz" denildi.

Kombine biletlerin 10 Temmuz tarihinden itibaren satışa sunulduğu dile getirilen açıklamada, kale arkası tribünlerin 120, doğu maraton tribününün 500, batı kapalı tribününün bin ve VIP tribününün ise 2 bin lira şeklinde belirlendiği kaydedildi.

Ayrıca, 16 Ağustos Pazar günü saat 22.00'de Mersin Stadyumu'nda oynayacak olan Beşiktaş maçının bilet fiyatlarının da belirlendiği ifade edilen açıklamada, sezon içinde 4 büyüklerle oynanacak olan maç biletlerinin de aynı fiyatlandırma üzerinden yapılacağı bildirildi. Beşiktaş maçının bilet fiyatları şu şekilde açıkladı:

"Kale arkası tribünleri alt kat 100, üst kat 120, doğu maraton tribünü alt kat 200, üst kat 220, batı kapalı tribün alt kat 300, üst kat 350, VIP tribünü 500 ve misafir takım seyirci tribünü ise 155 TL."

Açıklamada ayrıca, kombine satışlarının devam ettiği, taraftarların bir an önce kombinelerini alarak takımlarına destek olmaları istenildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title