Haberler

Mersin Idmanyurdu-Bandırmaspor Maçının Ardından

Mersin İdmanyurdu-Bandırmaspor maçının ardındanMustafa İNSANMERSİN (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde Bandırmaspor'u 1-0 yenen Mersin İdmanyurdu'nun teknik sorumlusu Yusuf Şimşek, şunları söylediÖzellikle ilk yarı çok iyi oynadık.

Mersin İdmanyurdu-Bandırmaspor maçının ardından

Mustafa İNSANMERSİN (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde Bandırmaspor'u 1-0 yenen Mersin İdmanyurdu'nun teknik sorumlusu Yusuf Şimşek, şunları söyledi

Özellikle ilk yarı çok iyi oynadık. Golü de atmasını bildik. İkinci yarı rakibimize pozisyonlar verdik. Futbolcularımız bugün inanılmaz decede mücadele ettik. Maçın dışında Mersin İdmanyurdu'nun buralarda olması beni üzüyor. Mersin'deki değerli büyüklerimiz, iş adamlarımız hep birlikte bu kulübe sahip çıkmalıyız. Biz geldiğimizden belli bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu ilk yarının son maçında aldığımız galibiyetle oldu. Bir an önce hep birlikte bu takımı laik olduğu yere getirmeliyiz. İkinci yarı inşallah daha iyi bir Mersin İdmanyurdu izletmek istiyoruz.

BİZİ İYİ ANALİZ ETMİŞLER

Mersin İdmanyurdu'nun maçı hak ettiğini ifade eden Bandırmaspor teknik direktörü Feyyaz Uçar ise şöyle konuştu

Bizi iyi analiz etmişler. Biz de kendi çapımızda rakibimizi inceledik ama hafta içinde yaptığımız uyarılarımızı maça yansıtamadık. Mücadele eden, yakaladığı gol pozisyonu atan kazandı. Zaten bizim ligimiz böyle. Bandırmaspor olarak bizi ciddiye almayan rakipleri yenebiliyoruz ama bizi ciddiye alan rakiplere karşı zorluklar yaşıyoruz. Devre arası bizim için çok iyi oldu. Çünkü kadromuz geniş değil ve çok sakatımız var. Devre arası yapacağımız transferlerle öncelikle ligde kalmayı hedefleyeceğiz. Eğer işler iyi giderse play off'u düşünürüz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Yusuf Şimşek Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title