Haberler

Mersin İdmanyurdu, Antalya'da Kamp Yapacak

TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun basın sözcüsü Muharrem Çağatay, milli maç için verilen arayı iyi değerlendirerek takımın form tutacağını söyledi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun basın sözcüsü Muharrem Çağatay, milli maç için verilen arayı iyi değerlendirerek takımın form tutacağını söyledi.

Çağatay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, verilen arada futbolcuların Antalya'da 10 gün kamp yapacağını belirtti.

Teknik direktörlüğe Yusuf Şimşek'in gelmesinin ardından takımın 90 dakika direnç göstermeyi öğrendiğini anlatan Çağatay, "Yusuf hocanın gelmesinin ardından Şanlıurfaspor ve Manisaspor karşısında üst üste 2 beraberlik aldık. Bu da iyi, en azından yenilmiyoruz. Yusuf hoca takıma bir ivme kazandırdı." dedi.

Antalya kampında takımın kaynaşacağını ve kente daha diri döneceğini vurgulayan Çağatay, şöyle konuştu:

"Transferin son günü takıma katılan Pedriel, Tita, Sinan Kaloğlu ve Güven Varol sezon öncesi kampı yapmadılar, o yüzden formsuzlar. Antalya kampı hem form tutmamız hem de takımın kaynaşması açısından iyi olacak. Bundan sonrasının daha iyi olması için çalışıyoruz. Takım kamptan daha diri dönecek ve devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız. Devre arasında mutlaka transfer tahtasını açıp futbolcu almak zorundayız. Aksi durumda işimiz çok zor. Onun için bu tahtayı açacağız. O zamana kadar ne gerekiyorsa yapacağız. Bu takımı ayağa kaldırmamız lazım. Bir sakatlık veya kart cezasında telafisi olmayan şeyler olur."

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Şanlıurfaspor Yusuf Şimşek Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title