Haberler

Mersin İdman Yurdu'nda Transfer

PTT 1. Lig'e düşen Mersin İdman Yurdu, Bucaspor'dan Efe Özarslan'ı kadrosuna dahil etti.

PTT 1. Lig'e düşen Mersin İdman Yurdu, Bucaspor'dan Efe Özarslan'ı kadrosuna dahil etti.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini söyledi.

Bu kapsamda bir çok Spor Toto Süper Lig takımının da transfer listesinde bulunan Efe Özarslan'ı renklerine bağlamayı başardıklarını anlatan Kahramanlı, şöyle konuştu:

"Efe, Mersinimizin çocuğu. Bu yüzden bir çok Süper Lig takımından gelen teklifleri ve yüksek rakamları bile elinin tersiyle itip tekliflerimizi kabul eden Efe'ye teşekkür ederim. Çünkü Efe bizim teklifimizi kabul ederken, Mersin'e ve Mersin'in sporuna katkı sağlayabilmenin kendisi adına mutluluk kaynağı olacağını söyledi. Ümit ediyorum ki başarılı bir sezonu geride bırakan Efe, Mersin'e çok katkı sağlayacak ve hep birlikte yeniden Spor Toto Süper Lig'e yükseleceğiz."

İç transferde de çalışmalarına devam ettiklerini, bu kapsamda Murat Ceylan ile anlaşma sağlandığını belirten Kahramanlı, her iki futbolcuyla birer yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydetti. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Mersin İdmanyurdu Ali Kahramanlı Bucaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title