Haberler

Mersin İdman Yurdu-galatasaray Maçının Golleri Cepte

’Turkcell Haftanın Maçı’nın golleri ’GollerCepte’ uygulaması kullanıcıları, bu hafta ligdeki Mersin İdman Yurdu-Galatasaray maçına ait golleri cep telefonlarından ücretsiz izleyebilecek.

'Turkcell Haftanın Maçı'nın golleri 'GollerCepte' uygulaması kullanıcıları, bu hafta ligdeki Mersin İdman Yurdu-Galatasaray maçına ait golleri cep telefonlarından ücretsiz izleyebilecek.

Turkcell'in Kulüpler Birliği Vakfı işbirliği ile Süper Lig'de oynanan 'Turkcell Haftanın Maçı'nın golleri 'GollerCepte' uygulamasında her hafta ücretsiz takip edilecek. Turkcell, futbol coşkusunu cebe taşıma amacıyla GollerCepte kullanıcılarına, ligde bu hafta oynanacak Mersin İdman Yurdu-Galatasaray maçına ait golleri cep telefonlarından ücretsiz izletecek. Şirketten yapılan açıklamada, Kulüpler Birliği Vakfı (KBV) ile işbirliği çerçevesinde ligin ikinci yarısı ile birlikte "Haftanın Maçı" projesinin, 'Futbol Ne Güzel Şey' söylemiyle Türk futbolunun marka değerinin yükselmesine katkı sağlamayı ve maçın oynanacağı ilde futbol festivali yaşatma amacıyla hayata geçirildiği bildirildi.

GollerCepte'nin 4 büyük takım taraftarları için hazırladığı uygulamalara sahip kullanıcılar, Turkcell Haftanın Maçı'nda atılan golleri de cep telefonlarından ücretsiz izleyecek. Şirketten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Taraftarlar uygulamaları indirmek için Apple ve Google uygulama dükkanlarını ziyaret edebilir ya da GC yazıp 2222'ye gönderebilirler. Goller Cepte servisini seçenlere videolar haricinde seçtikleri takımla ilgili birçok bilgi de SMS ile anında ceplerine geliyor. Taraftarlar ayrıca, gollercepte.tv adresine de ücretsiz olarak ulaşabilirler".

Turkcell, bu uygulama ile Mersin'de taraftarlara futbol festivali yaşatmak için 12-13 Şubat tarihlerinde Mersin Palm City AVM'de etkinlik alanı oluşturulacağını, etkinliklerin 2 gün boyunca 10.00 - 22.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini açıkladı. Mersin İdman Yurtlu oyuncular, 12 Şubat Cuma günü, saat 13.00'de etkinlik alanını ziyaret ederek Mersinli futbolseverlerle bir araya gelecek. Etkinlik alanında ve Mersin'deki mağazalarında toplam bin kişiye maç bileti hediye edileceği organizasyonda, ziyaretçiler eğlenceli futbol aktivitelerinden yararlanabilecekler. Passolig kartı olmayan futbolseverlerin, etkinlik alanında ücretsiz olarak kart sahibi olacağı açıklandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kulüpler Birliği Vakfı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title