Haberler

Mersin İdman Yurdu Forma Reklamı Sporsorluk Anlaşması İmzaladı

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Mersin İdman Yurdu Kulübü'nün forma reklamı sponsorluk anlaşması, Adana firması Riga Boya ile imzalandı.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Mersin İdman Yurdu Kulübü'nün forma reklamı sponsorluk anlaşması, Adana firması Riga Boya ile imzalandı. Bir sezon için geçerli anlaşmanın imzalarını, Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı ile Riga Boya Onursal Başkanı Mahmut Tuncel attı.

2012-2013 futbol sezonu çerçevesinde sponsorluk anlaşması için bugün Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu basın toplantı odasında tören düzenlendi. Törene Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı ile Yönetim Kurulu üyeleri, Riga Boya Onursal Başkanı Mahmut Tuncel, Tuncel'in eşi ve firmanın Finans Müdürü Fatma Tuncel ile firma temsilcileri katıldı.

İmza töreni öncesinde konuşan Kulüp Başkanı Kahramanlı, bir Adana firması ile forma reklamı sponsorluk anlaşması imzaladıklarına dikkat çekerek, Mahmut Tuncel'e teşekkür etti. Konuşmasında Mersinli işadamlarına sitem eden Kahramanlı, 3,5 senedir kulüp başkanı olduğunu ve bugüne kadar özellikle Mersin'de yatırım yapan, Mersin'de para kazanan firmaların hiçbirinden ne böyle bir teklif aldıklarını ne de destek gördüklerini söyledi. Adana'da yatırım yapan, Adana'ya sahip çıkan firmanın bugün Mersin sporuna da sahip çıktığını belirten Kahramanlı, Mersin İdman Yurdu'nun aynı zamanda Çukurova'nın takımı olduğunu vurgulayarak, "Ben özellikle Mahmut Bey'e teşekkür ediyorum. 29 yıl sonra Süper Lige çıkmış olan bir takımın Çukurova takımı olması çok önemli. Firmanın Mersin İdman Yurdu'nda reklamı olması bizim için önemli, kendileri için de önemli. Bizi onurlandırdılar, gururlandırdılar. İnşallah kendileri için hayırlı olacak, bizim için de hayırlı olur" dedi.

KAHRAMANLI'DAN MERSİNLİ İŞADAMLARINA 'DESTEK VERİN' ÇAĞRISI

Herkesin Tuncel gibi duyarlı olmasını ve Mersin sporuna sahip çıkmasını isteyen Kahramanlı, Mersin'de yatırım yapan bütün işadamlarına seslenerek, "Bugüne kadar kimsenin kapısını çalmadık, kimseden bir şey istemedik ama bugün biz de istiyoruz ki, herkes Riga firması gibi gelsin Mersin'in sporuna sahip çıksın. Statlarımız, dış reklamlarımız, forma reklamlarımız, kombinelerimiz var. Özellikle sesleniyorum; herkesin bu konuda Mersin İdman Yurdu'na destek vermesini istiyoruz. Adana ve Mersin'de yatırım yapan binlerce firma var ama biz de istiyoruz ki, bizim formamızın reklamı bu bölgede çalışan, bu bölgeye hizmet eden firmalarda olsun" diye konuştu.

Bugün Mersin'in sporu ve Mersin konuşulduğunu, Türkiye ve dünyanın Mersin'in sporunu izlediğini kaydeden Kahramanlı, gece gündüz çalışarak Mersin sporunu bir yere getirdiklerini, bundan sonraki hedeflerinin takımı UEFA'ya götürmek olduğunun altını çizdi.

"TESİS OLMAZSA OLMAZ"

Kulübün tesis sorununu da gündeme getiren Kahramanlı, tesis için mücadele ettiklerini ve hızlı bir şekilde çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Tesisimiz yok, altyapımız yok. Dün de söyledim, bugün de söylüyorum, bundan sonra her gün söyleyeceğim, tesis olmazsa olmaz. Bizim planımız, projemiz hazır. Çok kısa bir süre içerisinde bu tesisimizin temelini inşallah atacağız."

Transferler çalışmalarının da devam ettiği bilgisini veren Kahramanlı, birkaç gün içerisinde takıma daha güzel isimler katacaklarını, sürpriz isimlerin olabileceğini söyledi. Dün fikstürün çekildiğini ve ilk maçı Orduspor ile kendi sahalarında oynayacaklarını da ifade eden Kahramanlı, 2012-2013 sezonunun Mersin'e ve Türkiye sporuna hayırlı olmasını diledi.

"BÖLGE İŞADAMLARI ADANA VE MERSİN'E SAHİP ÇIKSINLAR"

Riga Boya Onursal Başkanı Mahmut Tuncel de konuşmasına bazı konulara üzüldüğünü belirterek başladı. Bölge takımlarının sponsorluğunun İstanbul firmaları tarafından alınmasını eleştiren Tuncel, "Bank Asya Birinci Lig'de oynayan Adanaspor ve Adana Demirspor ile Süper Lig'de oynayan Mersin İdman Yurdu'nun formalarını niye İstanbul firmaları alsın? Adana'da, Mersin'de, Çukurova'da işadamı yok mu da İstanbul firmaları alıyor?" ifadelerini kullandı.

Hem Adanaspor hem Adana Demirspor'la sözleşme imzalayarak forma reklamlarını aldıklarını dile getiren Tuncel, "Üç takımımızın da sponsorluğunu biz üstlendik, şükürler olsun. Diğer işadamlarından rica ediyorum, kafalarını kuma gömmüşler, lütfen Çukurova'ya, Adana'ya, Mersin'e sahip çıksınlar. Adana'nın, Mersin'in sahibi yok. Mersinliler takımınıza sahip çıkın. Takımınıza sahip çıkarak Mersin'e sahip çıkıyorsunuz. Başkanım bir İstanbul firması bizden daha fazla vermesine rağmen, 'ben Çukurovalı firma istiyorum' diyerek, reklam sponsorluğunu bize verdi. Başkana ve Yönetim Kurulu'na teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Kahramanlı ile Riga Boya Onursal Başkanı Tuncel, bir sezon için 500 bin TL artı KDV üzerinden anlaşmaya varılan forma reklamı sponsorluk sözleşmesini imzaladılar. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Ali Kahramanlı Riga Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title