Haberler

Mersin: Huzurevi Sakinlerine Yılbaşı Eğlencesi

Mersin'in Silifke İlçesi'ndeki Özel Şefkat Huzurevi'nde Kalan Yaşlılar, Yılbaşı ve Kurban Bayramı Nedeniyle Düzenlenen Gecede Gönüllerince Eğlendi.

Mersin'in Silifke İlçesi'ndeki Özel Şefkat Huzurevi'nde kalan yaşlılar, yılbaşı ve Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen gecede gönüllerince eğlendi.

Silifke Özel Şefkat Huzurevi Sorumlu Müdürü Dr. Hasan Başar, Kurucu Müdür Eyüp Uzunsakal ve gönüllü üyeler Zeynep Sandak, Ayşen Tamer ve Meral Yetkin tarafından ortaklaşa hazırlanan eğlence programına katılan huzurevi sakinleri, müzisyenler Mehmet Tekin, Tülay Gezer, İrfan Gezer, Murat Değirmenci ve Erhan Tirik tarafından söylenen türkülerle coştu. Zaman zaman da ortaya çıkan yaşlılar, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel'le birlikte oynayarak yakınlarından ve ailelerinden uzak yaşamanın hüznünü unuttu.

Gecede konuşan Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, "Huzurevinde kalan yaşlı insanlarımız artık bizlerin anası babası gibi oldular. Her fırsatta onları ziyaret ederek sohbet ediyoruz, sorunları olursa yakından ilgileniyoruz. Özel günler ve bayramlarda da böylesine huzurevi görevlilerimiz tarafından hazırlanan eğlencelerde bir araya geliyoruz. Yaklaşan Kurban Bayramı ve yeni yıl nedeniyle düzenlenen bu gecede sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Böylesine gecelerin düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Silifkeli hayırsever Emine Tamer tarafından hazırlanan hediye paketleri, huzurevinde kalan 6'sı kadın 19 yaşlıya Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel tarafından verildi.

(MŞ-MT-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title