Haberler

Antalya'dan Anamur'a 3 Saatlik Şehit Konvoyu

Güncelleme:

Diyarbakır Hani'de şehit olan Uzman Çavuş Halis Uysal'ın cenazesi, Antalya'dan Mersin Anamur'a 3 saatlik konvoyla getirildi.

Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nde, Jandarma Komutanlığı nizamiyesine PKK'lılar tarafından yapılan hain saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Halis Uysal'ın cenazesi, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinden memleketi Mersin'in Anamur ilçesine yüzlerce araçlık konvoy eşliğinde getirildi.

BİR ŞERİT 3 SAAT BOYUNCA TRAFİĞE KAPATILDI

Hani İlçe Jandarma Komutanlığı'na teröristler tarafından bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Halis Uysal'ın cenazesi, Diyarbakır'daki törenin ardından havayoluyla Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'ne getirildi. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk ve Garnizon Komutanı Yarbay Fatih Soysal'ın eşliğinde yakınları tarafından saat 16.30'da Gazipaşa Havalimanı'ndan alınan şehit Uysal'ın cenazesi, çok sayıda araçtan oluşan konvoyla ilçeye getirilmek için yola çıkarıldı. Yüzlerce araçlık konvoy nedeniyle Antalya-Mersin karayolunun bir şeridi, yaklaşık 3 saat boyunca trafiğe kapatıldı. Sirenler eşliğinde Anamur'a giriş yapan şehidin konvoyuna Anamur Ören Mahallesi girişinde de araçlar katıldı.


Şehit Jandarma Uzman Çavuş Halis Uysal'ın cenazesi silah arkadaşlarının omzunda anne babası ve yakınlarının gözyaşları arasında Anamur Devlet Hastanesi'nin morguna konuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gazipaşa Mersin Anamur Güncel Haberler

title