Haberler

Mersin Emniyet Müdürü Şahne, Gazetecilerle Buluştu

İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek gazetecilerle sohbet etti.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek gazetecilerle sohbet etti.

Şahne, ziyarette yaptığı konuşmada, Mersin'e geldiğinden bu yana basın mensuplarının, teşkilatlarına ve ülkenin sorunlarına ilişkin yaklaşımlarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Mersin'in birlik ve beraberlik şehri olduğunu ifade eden Şahne, şöyle devam etti:

"Mersin Türkiye'dir diyorlar. Mersin bir ve beraber, Türkiye'de bir ve beraber demek ki. Bu anlamda çok mutluyuz. Mersin'in kendine özgü sorunları var. Asayiş sorunları var. Vatandaşın sosyal, kültürel sorunları var. Farklı yörelerden göç eden insanlarımız kendi kültürlerini yaşatıyor. Yeni bir Mersin kültürü yaratma çabası var. Artık insanlar geldikleri memleketten ziyade Mersinle söylemlenmeye başladı. Bir ve beraber olacağız. Sizler bizim sokaktaki en büyük destekçimizsiniz. Gözümüz ve kulağımızsınız. Sizin duyduklarınız, gördükleriniz ve şehirle ilgili sıkıntılar bizim için öncelikli görev olacak. Mersin'in sanki asayişte sorunlu bir şehir olduğu algısını birlikte değiştireceğiz. Buna inanıyoruz. Desteğinizi bekliyoruz sizleri seviyoruz. İyi ki varsınız."

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Ahmet Ünal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şahne'nin Mersin'e geldiğinden beri pozitif bir enerji yaydığını belirtti.

Bu enerjiden dolayı mutlu olduklarını aktaran Ünal, "Yaydığınız pozitif bir enerji var. Hedef ve hayalleriniz var. İlk sizi gördüğümüzden herkes aynı kanıya varıyor. Ülkemiz ve şehrimiz zor bir süreçten geçiyor. Birlikte olma, ülkemizi savunma, sıkıntılara karşı birlikte karşı durma zorundayız. Bu anlamda arkadaşlarımız kameralarıyla ülkemizin ve sizin yanında olacak." diye konuştu.

Şahne, daha sonra gazetecilerle sohbet etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Ünal Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title