Haberler

Mersin Emniyet Müdürü Baştuğ Göreve Başladı

Güncelleme:

Son çıkan kararname ile merkeze çekilen Mersin Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, görevini Dr. Rahmi Baştuğ'a devretti.

Mersin Emniyet Müdürü Baştuğ göreve başladı

Mustafa İNSAN / MERSİN, (DHA)-Son çıkan kararname ile merkeze çekilen Mersin Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, görevini Dr.Rahmi Baştuğ'a devretti.

Mersin Emniyet Müdürlüğü bahçesinde yapılan devir teslim törenine, Emniyet Müdür yardımcıları, şube müdürleri, merkez ve ilçe emniyet müdürleri ve amirleri katıldı. Hasan Hüseyin Bahar, Rahmi Baştuğ'u kapıda karşılayarak çiçek vererek görevinde başarılan diledi. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'nden Mersin'e atanan Rahmi Baştuğ daha soınra müdür yardımcıları, şube müdürleri ve amirlerle tek tek tokalaşarak tanıştı. Ardından makama geçen Bahar ve Baştuğ, bir süre sohbet etti. 1 yıldır Mersin İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Bahar'da çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı.

Mİ(AŞ/OA)(26.01.2015)(FOTOĞRAFLI)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

daghan kemal:

kapkara neyin peşindesin güreşmi yaptıracan saha derken herkes görevini yapıyor bilmiyorsan öğren belediyenin işleri md ne yapsın dolmuşa

0
0
yanıtYanıtla
kapkara:

bu dolmuş teröründen bu halkı kurtarın sayın müdürüm. . .

0
0
yanıtYanıtla
kapkara:

MERSİNİN TEK SORUNU trafik artık trafik polislerini sahada görmek istiyoruz . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title