Haberler

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Madenli Açıklaması

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, "Rusya, diplomatik kriz sonrası şimdi de vatandaşlarına Türkiye'den emlak alma ve kiralama konusunda yasak getirmeyi planlıyormuş. Ellerinden geleni ardlarına koymasınlar.

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, "Rusya, diplomatik kriz sonrası şimdi de vatandaşlarına Türkiye'den emlak alma ve kiralama konusunda yasak getirmeyi planlıyormuş. Ellerinden geleni ardlarına koymasınlar. Türkiye'deki iç pazar emlak sektörünün gelişmesine ve yaşamasına fazlasıyla yeter" ifadelerini kullandı.

Madenli, yaptığı yazılı açıklamada, Rusya ile Türkiye arasında yaşanan uçak krizinde iplerin iyice gerildiğini belirtti.

Rusya'nın Türkiye'den ev alma ve kiralama konusunda da yasak getirme ihtimali olduğunu ileri süren Madenli, olası bir yasağın Türkiye'deki emlak piyasasını hiçbir şekilde etkilemeyeceğini kaydetti.

Türkiye ile Rusya arasındaki diplomatik krizde hükümetin her türlü arkasında olduklarını vurgulayan Madenli, şöyle devam etti:

"Rusya'nın ülkemize koyduğu ambargolar, bizi çok fazla etkilemeyecektir. Çünkü biz çok büyük bir ülkeyiz ve güçlü bir hükümete sahibiz. Şimdiye kadar bizi ne Rusya var etti ne de bundan sonra bitirebilir. Türkiye'de emlak sektörü çok büyük bir atılım yapmış ve ülkeye ciddi bir katma değer sağlamıştır. Rusya, diplomatik kriz sonrası şimdi de vatandaşlarına Türkiye'den emlak alma ve kiralama konusunda yasak getirmeyi planlıyormuş. Ellerinden geleni ardlarına koymasınlar. Türkiye'deki iç pazar emlak sektörünün gelişmesine ve yaşamasına fazlasıyla yeter."

Kaynak: AA / Yerel

Madenli Türkiye Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title