Haberler

Mersin'den Kısa Kısa

Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki fırınları denetledi.

Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki fırınları denetledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, zabıta ekipleri fırınları denetleyerek gramaj ve hijyen koşullarına uygunluklarını kontrol etti.

Denetimler esnasında, genel temizlik koşullarına uymayan 2 fırına yasal işlem uygulanırken, kurallara uyan fırınların işletmecileri ise ekiplerce tebrik edildi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yaptığı açıklamada, halkın sağlığıyla oynayan fırınlara göz açtırmayacaklarını belirtti.

Mezitli de üretim yapan iş yerlerini düzenli olarak ekiplerin denetlediğini bildiren Tarhan, "Son gerçekleşen denetimlerde, işletmelerin genel durumlarının iyi olduğu gözlendi. Bu kapsamda fırınlarımız denetlenmiş olup eksikleri olan iş yerleri uyarılmış kusurlu bulunan iş yerlerine de cezai işlemler uygulanmıştır" ifadesini kullandı.

- Mimarlık Fakültesi ek binasının temeli atıldı

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Mimarlık Fakültesi için yapılması planlanan ek binanın temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, törende yaptığı konuşmada, üniversitede güzel şeylerin olduğunu ve bu durumun kendilerini çok sevindirdiğini belirtti.

İlk adımın Mimarlık Fakültesi ek binasına başlanarak atıldığını ifade eden Çamsarı, şunları kaydetti:

"Mimarlık Fakültesi ek bina projesi, bu sene başlayan projelerden sadece biri. 3,5 dönümlük kapalı alanlı bina, konferans salonları ve sergi salonu da dahil fakültemizin çok ciddi ihtiyaçlarını giderecek. Bizim işimiz icraat. Allah yardım ederse proje çok da uzun sürmeyecek, bu sene sonunda tamamlanması için çalışacağız. Şimdiden üniversitemize hayırlı uğurlu olsun."

Konuşmaların ardından, F1, F2 ile G bloklarından oluşan ve toplam alanı 3 bin 597 metrekare olan ek binanın temeli atıldı.

Mersin- Tarsus OSB heyet toplantısı

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (OSB) şubat ayı müteşebbis heyet toplantısı Mersin Valisi Özdemir Çakacak, başkanlığında gerçekleştirildi.

OSB hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Vali Yardımcısı Nihat Karabiber, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mersin-Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

Toplantıda Mersin-Tarsus OSB Yönetim Kurulu'nun şubat ayı içerisinde aldığı kararlar müteşebbis heyetin bilgisine sunuldu.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Çamsarı Neşet Tarhan Mezitli Tarsus Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title