Haberler

Mersin'deki Oto Galericiler Sorunu

Mersin Oto Galericiler Derneği, Mezitli Belediyesi tarafından kabul edilen ve onaylanması için Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderilen ’Mersin Oto Galericiler Sitesi’nin yeri ile ilgili Büyükşehir Belediye Meclisi’nden duyarlılık bekliyor.

Mersin Oto Galericiler Derneği, Mezitli Belediyesi tarafından kabul edilen ve onaylanması için Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'ne gönderilen 'Mersin Oto Galericiler Sitesi'nin yeri ile ilgili Büyükşehir Belediye Meclisi'nden duyarlılık bekliyor.

Bir süredir Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile görüşen ve Mersin'e yakışır bir oto galericiler sitesinin kurulması için yardım isteyen Mersin Oto Galericiler Derneği'nin yürüttüğü çalışmalar, sonuç vermeye başladı.

Dernek Başkanı Bekir Selvi, esnafın şehir içerisindeki yerlerinden ayrılıp, oto galericiler sitesine geçerken mağdur olmamaları adına, vatandaşın kolay ulaşabileceği bir lokasyonda oto galericiler sitesi kurulmasını talep ettiklerini belirterek, "Bu anlamda yürüttüğümüz çalışmalar sonrasında Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın da çabaları ile bu ilçemizde bir yer tespit ettik. Mezitli Belediyesi bu yerin onayı için Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclisi'ne konuyu havale etti" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başta olmak üzere, Büyükşehir Belediyesi'nin oto galerici esnafını mağdur etmeme adına kısa süre içerisinde yeni oto galericiler sitesinin yerini onaylamasını beklediklerini kaydeden Selvi, "Bizler yıllardır bu mücadeleyi veriyoruz. Hem vatandaşlarımızın hem de esnafımızın mağdur olmamasını istiyoruz. Şehir içerisindeki yerlerimizden taşınırken, bu noktalara geri dönmeyi istemeyeceğimiz bir lokasyon şart. İçişleri Bakanlığı yayınladığı genelge ile şehir içerisindeki yerleri boşaltmamızı istiyor. Dernek olarak buna karşı değiliz, fakat oto galericiler sitesinin de esnaflarımızın isteklerini karşılaması gerektiğini savunuyoruz. Bundan dolayı da Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nden konuyu ivedilikle gündemlerine alıp, yeni Mersin Oto Galericiler Sitesi'nin yapım aşamasına geçebilmeyi arzu ediyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Tarhan Mezitli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title