Haberler

Mersin'de Yıkım Gerginliği

Mersin'de yıkım gerginliği MERSİN Büyükşehir Belediyesi, Adnan Menderes Bulvarı'ndaki restoranların bahçe gibi ek yerlerini, hazine arazisini işgal ettiği gerekçesiyle yıkmak istedi.

Mersin'de yıkım gerginliği

MERSİN Büyükşehir Belediyesi, Adnan Menderes Bulvarı'ndaki restoranların bahçe gibi ek yerlerini, hazine arazisini işgal ettiği gerekçesiyle yıkmak istedi. Esnafın tepki göstermesi üzerine yıkım, çevik kuvvet polisinin güvenlik önlemi almasının ardından gerçekleşti.

Belediyeye ait iş makineleri, sabahın erken saatlerinden itibaren Adnan Menderes Bulvarı'ndaki 5 restoranının ek binalarını yıkmak için olay yerine geldi. İşletme sahipleri ve çalışanlarının tepkisi üzerine güvenlik önlemleri yetersiz kaldı. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edildi.

İşletme sahipleri, Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz'ın gaddarca uygulama yaptığını belirterek yıkıma tepki gösterdi. İşletme sahiplerinin itirazları sonuçsuz kaldı ve iş makineleri, çevik kuvvet polisinin güvenlik önlemi almasının ardından yıkımı gerçekleştirdi.

Yıkılan alana 7 metre genişliğinde yürüyüş alanı yapılacağı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menderes Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (5)

MERSINLI:

SONUNDA D. . . . . LI BIRI CIKTI HELAL DEVAMINI BEKLIYORUZ. .

3
0
yanıtYanıtla
Eylem çubukmobilWeb@haberler.com:

Memleketi yediniz doymadınız , yeter 70 milyonun hakkı var o işgal ettiğin yerde.

1
1
yanıtYanıtla
vitaminmobilWeb@haberler.com:

Mersinde kocamazı indirirler tarsusa benzetmesin mersıni o oturdugu bina başına yikılr

0
1
yanıtYanıtla
a.s.m.mobilWeb@haberler.com:

baskanim ne yapiyorsa dogrudur.

1
0
yanıtYanıtla
erkan kırmızıgülmobilWeb@haberler.com:

Ama üzülüyorum insanlar işsiz kalıyor bu insanlar yarın iş bulamasa hırsızlık uyuşturucu fuhuş diz boyu olur daha kötü olur otogarda ufacık bir yazanenin fiyatı 100 bin lira mantıklı değil burası paris değil mersin lütfen halkı mağdur etmeyin sayın başkanım ben kendi adıma konuşayım işsiz kalırsam gelirim kalmasa evimi aç bırakmamak için herşeyi yaparım bu şehirde kürt türk arap çerkez laz hırıstiyan yıllardır beraber ekmek yiyiyoruz neden genelde çoğunluk güneydoguluların işletmelerine yönelik yapılıyor bu operasyonlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title