Haberler

Mersin'de Ulaşıma Kar Engeli -2

Mersin'in sahil ilçelerinden Mezitli'nin yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı bazı köy yollarını kapadı.

Mersin'in sahil ilçelerinden Mezitli'nin yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı bazı köy yollarını kapadı. Mut İlçesi'ndeki Sertavul Geçidi'nde de kar nedeniyle trafikte zaman zaman aksamalar yaşanıyor.

Soğuk havanın etkisinde kalan yayla konumundaki yüksek kesimlerde yer alan Mezitli'nin Fındıkpınarı, Tepeköy ve Demirışık Mahalleleri kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı. Kapanan yolların açılması için belediyeye ait iş makineleriyle çalışma başlattı. Yaşanılabilecek her türlü olumsuzluklara karşı vatandaşların belediyenin ücretsiz Alo 153 hizmet numarasını arayabileceklerini belirten Belediye Başkanı CHP'li Neşet Tarhan, sürücülerden zincir bulundurmalarını istedi.

SERTAVUL GEÇİDİ'NDE TRAFİK AKSIYOR

Kar, Mut İlçesi'nin yüksek kesimlerinde de etkili oldu. Zincirsiz araçların geçişine izin verilmeyen Sertavul Geçidi'nde ve mahalle yollarında kara saplanan araçların kurtulmasına karayolları ve belediye ekipleri yardım etti. İlçeye bağlı Diştaş Mahallesi Alahan bölgesinde kara saplanan araçların kurtulmasına Mut Belediye Başkanı MHP'li Nebi Yılmaz da destek verdi. Belediye ekipleri ve vatandaşların ortak çalışmasıyla kurtarılan araçlar, yollarda ilerlemekte güçlük çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mezitli Mersin Mut Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title