Haberler

Görgü Tanığı Mersin'deki Tren Kazasını Anlattı

Güncelleme:

Mersin'de tren minibüse çarptı. Görgü tanığı, kaza olduktan sonra bariyer görevlisinin 'Eyvah ağabey ben ne yaptım, daldım' dediğini iddia etti.

Mersin'in Akdeniz İlçesi'nde Adana-Mersin seferini yapan yolcu treni, işçileri taşıyan bir servis minibüsüne çarpması sonucu10 kişi ölürken çok sayıda yaralı olduğu belirtildi. Kaza ardından olay yerinde inceleme yapan cumhuriyet savcısı görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Bir görgü tanığı, kaza olduktan sonra bariyer görevlisinin"Eyvah ağabey, ben ne yaptım, daldım" dediğini iddia etti.

BARİYERLERDE TEKNİK ARIZA YOK

Polis ve TCDD yetkilileri de trenin geçişi sırasında açık olduğu öne sürülen bariyerlerde inceleme yaptı. Demiryolunun 2 metre uzağında merdivenle çıkılan 5 metre yüksekliğindeki bir kulübedeki şalterlere manuel sistemle kontrol edilen bariyerleri, kulübedeki kontrol mekanizmasından açıp kapatan ekipler bu durumu da fotoğrafladı. Bariyeri açıp-kapatan sistemde teknik bir arıza olmadığı anlaşıldı. Kazanın nasıl meydana geldiği netleşmezken, polis kaza yerini gören kamera olup olmadığını araştırıyor.

YOL 3.5 SAAT KAPATILDI

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cesetler Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Morgu'na götürülürken, işçilerin can verdiği minibüs de vinç yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Kaza nedeniyle 3.5 saat kapanan demiryolu, trenin raydan kaldırılmasının ardından tekrar sefere açıldı.

4 YARALI VAR

Kazada yaralananların kimlikleri de belirlendi. Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan minibüs şoförü 30 yaşındaki Fahri Kaya,  Servet Çelik Tarsus Medical Park Hastanesi'nde, Halil Demir Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyor. Uğur Ateş adlı bir kişinin de hafif yaralı olduğu bildirildi.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ

Minibüste bulunanlardan Harun Kaya, Sinan Özpolat, Oğuzhan Beyazıt, Ayhan Akkoç, Kenan Erdinç, Mehmet Akşam, Cavit Yılmaz, Mine Serten ve Onur Atlı kaza yerinde, Mustafa Doygun'un ise götürüldüğü Mersin üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaşamını yitirdi.

 

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Üniversitesi Akdeniz Tarsus Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

Yahya DER60100@live.at:

Insallah Chp Veya Baska Bir Parti Secilirde Özlediginiz Aclik Sefillik Yillarina Geri Dönersiniz

27
38
yanıtYanıtla
Vatan Severramazan456asd@gmail.com:

Kardeşim bu .... yanında bizde yanıcaz ondan ıstmıyorrm chpyı yoksa benmde aklımdan gecmedı deıl

yanıt0
yanıt0
LÜTFEN OYLAR CHP YE LÜTFENrecep__onal@outlook:

TEK SUÇLU AKP DİR. TEK SUÇLU RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR. BARİYER GÖREVLİSİNİN HİÇBİR SUÇU YOK ERDOĞAN SUÇLU ARKADAŞLAR OYUNUZU AKP YE VERMEYİN

11
48
yanıtYanıtla
SENİN NE OLDUĞUN BELLİ !!ekrem_dzc@hotmail.co:

SEN NE AKP Lİ, NE DE CHP Lİ OLAMAZSIN. ÇÜNKİ SEN İNSAN OLAMAZSIN... CHP NİN ADINI DA BİLEREK KİRLETME. BELLİ Kİ SEN YALAKA TAKIMISIN

yanıt0
yanıt0
mertmert@gmail.com:

arkadaslar neyi tartisionuz, ben 2 gün önce yüksek hızlı trene bindim, en son almanya'da binmiştim. bizdeki de süper. akp'ye oy vermeyen halktan değil, onun bunun oyuncağıdır.

29
23
yanıtYanıtla
ATAKANsen20ben43@hotmail.com:

hizmet edecek tabi arkadaşşş . hükümetin görevi buu . dünya ilerliyor Türkiyede ilerleyecek tabiki . 12 yıl olmuş başa geçeli az bile yaptı . bu hizmetleri yaparken geçmiş hükümetlerin temelini alttığı projeler sayesinde attı . en basitinden bu ülke emeklilik yaşının 80 ve 90 lı yıllarda kademeli olarak artırılmasından dolayı şu an yıllık eski parayla 60 katrilyon kazançta . ülkenin yıllık geliri 300 katrilyonsa bu yüzde 20 ye tekamül eder . bu paralarla hizmeti yapıyor . hangi parti gelirse gelsin bu hizmetler olurdu 2000 li yıllarda . sen ve senin gibiler hırsızların peşinden gitmeye harama ortak olmaya devam edin siz ancak deve kuşu olur başınızı kuma gömer ( görmedimki nolduu ) dersiniz .

yanıt0
yanıt0
RECEP IŞIKrecepisik5656@gmail.com:

ANKARA DA İ.MELİH GÖKÇEK,İSTANBUL DA KADİR TOPBAŞ,İZMİR DE BİNALİ YILDIRIM,BURSA DA RECEP ALTEPE BEY EFENDİLER OYLARI SİLME SÜPÜRME GÖTÜRECEKLER HABERİNİZ OLA,YÜCE YARATAN ONLARIN YAR VE YARDIMCILARI YOLLARI AÇIK BAHTLARI AK OLSUN.ALLAH ONLARI UTANDIRMASIN VE MAHCUP ETMESİN.30 MARTTAN SONRA SIRA SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN IN DEVLET BAŞKANLIĞI VE BAŞ KOMUTANLIK SINAVI VAR ONUDA BİZ 80 MİLYON OLARAK SEÇECEĞİZ.HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN.BUNLAR TÜRKİYE NİN 'mimarları' VATANININ VE MİLLETİNİN 'hadimi' VE 'sevdalılarıdır' YOLLARI AÇIK BAHTLARI AK OLSUN,EBEDİYEN DURMAK YOK ' ışık ötesi bir hızla'YOLA DEVAM.EYY VATAN EVLATLARI ALLAH SİZLERİ DÜNYA LİDERLERİNE 'önder' BİZİMKİLERE DE ' örnek ' KILSIN!

12
24
yanıtYanıtla
hz tayyipsahara1313@hotmail.com:

RECEP ERDOĞAN IN BALMUMUNDAN PUTUNU YAPTIM GÜNDE BEŞ VAKİT SECDE EDİYORUM DESENE

yanıt0
yanıt0
ismail kalkaniso-kalkan@hotmail.com.tr:

Saydıgın isimleri çok yakından tanıyorsun heralde hepsini bu kadar övdüğüne göre :)))

yanıt0
yanıt0
.....................................@hotmail:

ALLAH RAHMET EYLESIN AILELERINE SABIR VERSIN ..........SUAN BENIM YUREGIM BILE DAYANMADI AILELERI NASIL DAYANSINKI

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title