Haberler

Mersin'de Taburcu Olan Minibüs Sürücüsü Tutuklandı

Güncelleme:

Mersin'in Akdeniz ilçesinde, yolcu treni ile servis minibüsünün çarpışması sonucu yaralanan ve tedavisi tamamlanan minibüs sürücüsü tutuklandı.

Merkez Akdeniz ilçesinde yolcu treni ile işçileri taşıyan servis minibüsünün çarpışması sonucu yaralanan ve tedavisi tamamlanan minibüs sürücüsü tutuklandı.

Sürücü Fahri Kaya, taburcu edildikten sonra gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye götürülen Kaya, savcılık tarafından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Kaya'nın, 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki savunmasında, kaza sırasında bariyerin açık olduğunu iddia ederek, "Adanalıoğlu kavşağından kazanın olduğu hemzemin geçide doğru gidiyordum. Önümde iki servis aracı daha vardı. Onlar geçince, bariyer de inik olmadığı için hemzemin geçide girdim. Sağıma baktığımda tren gelmiyordu, solumu vagonlar kapatıyordu. Vagonları geçince trenin geldiğini gördüm. Gaza basmama rağmen kurtaramadım. Kazada kusurum yok" dediği öğrenildi.

Mahkeme, Kaya'nın tutuklanmasına karar verdi.

Merkez Akdeniz ilçesinde 20 Mart'ta, yolcu treni ile servis minibüsünün hemzemin geçitte çarpışması sonucu 11 kişi ölmüş, 4 kişi yaralanmış, geçitteki bariyer görevlisi tutuklanmıştı. - Mersin

Kaynak: AA / Güncel

Fahri Kaya Akdeniz Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title