Haberler

Mersin'de Berkin Elvan Protestosunda TOMA 2 Eylemciye Çarptı

Güncelleme:

Berkin Elvan'ın ölümünü protesto etmek için yürüyen gruba müdahale eden TOMA, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan iki kadına çarptı.

Mersin'de Berkin Elvan'ın ölümünü protesto etmek için toplanan gruba polis müdahale etti. Polisin müdahalesinyle dağılan grup ara sokaklara kaçmaya başladı. Göstericilerle polis arasında yoğun kovalamaca yaşanırken gruba müdahale eden bir TOMA, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan iki kadına çarptı.

AK PARTİ YENİŞEHİR İLÇE BİNASINA DOĞRU YÜRÜMEYE BAŞLADILAR

Berkin Elvan'ın ölümünü protesto etmek için Ak Parti Mersin Yenişehir İlçe binasına yürüyüşe geçen ve polisin müdahalesi ile ara sokaklara dağılan grup, kısa sürede yeniden toplandı.

Yüzleri maskeli olan yaklaşık 200 kişilik grup Gazi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde barikat kurarak yeniden eyleme başladı.

TOMA, YOLUN KARŞISINA GEÇMEK İSTEYEN 2 GÖSTERİCİYE ÇARPTI

Bunun üzerine TOMA destekli çok sayıda polis ekibi gruba müdahale etti. Muğdak Kavşağı'nda göstericilerle polis arasında yoğun kovalamaca yaşanırken, gruba müdahale eden bir TOMA yolun karşı tarafına kaçmaya çalışan 2 kadına çarptı.

1'İNİN SAĞLIK DURUMU AĞIR

TOMA'nın çarptığı eylemcilerden birisinin kafasından yaralandığı ve sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. 2 yaralı Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

4 POLİS ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN YARALANDI

Öte yandan olaylar sırasında da 4 polisin çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi. Polis, 11 eylemciyi gözaltına alırken, sayının artabileceği belirtildi.

 


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Berkin Elvan Yenişehir Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

.........................@hotmail.com:

MERSIN HICBIRZMAN AKPNIN OLMADI OLMAYACAK OKADAR ..........

9
36
yanıtYanıtla
komandoavmevsimi.34@hotmail.com:

inşallah gebermişlerdir pis çapulcular marjinal teröristler

24
6
yanıtYanıtla
pis faşist.................@hotmail.com:

AILEN GEBERSIN SENDE TEK KAL OLDUMU....PIS FAŞİST

yanıt0
yanıt0
ragi1907butterfly_-_22@hotmail.com:

çapulcuların canlı sıkılmısss gene

19
11
yanıtYanıtla
KARADENİZ RÜZGARİkirizma_3453@hotmail.com:

Ohbe çok şükür geberdiler inşaallah

14
13
yanıtYanıtla
mehmet77mehmet89@hotmail.com:

Hayatta gördüğüm en acımasız hükümet bu. Umarım gidecekler ve yargı önünde hesap verecekler.

7
12
yanıtYanıtla
TOPRAK ATİLLAtoprak@hotmail.com:

..Ulan Amerika senin yatacak yerin yok..Bu vatandan elini ayağını çek artık..Allah en sonunda belanı verecek..Ben değil belki amma cocuklarım,torunlarım görecek..

14
1
yanıtYanıtla
S.B.C.ultraserhat88@hotmail.com:

BEYLER BU ÇOCUK ÖLDÜ İSE SİZİN SAYENİZDE OLDU. UTANMADAN ELİNİZDE CİBİLİYTİ BELİRSİZ PAÇAVRALARLA SOKAĞA DÜKÜLÜRSÜNÜZ. CHP ŞARLATAN BAZI MİLLET VEKİLLERİ ÖN SAFLARDA YER ALARAK KIŞKIRTMA YAPMAKTADIR. SİZLER ÇAKALLIK YAPINCA MÜBAH. İNSAN GİBİ İNSANLARI KORUMAK İSYTEYEN EMNİYET GÜÇLERİ YAPINCA GÜNAH. ÇAPULCULAR AYAĞINIZI DENK ALIN. TÜRK MİLLETİ ÖLMEDİ. İNSAN GİBİ İNSAN OLUN. KAÇACAK YER ARARSINIZ.

8
0
yanıtYanıtla
ragi1907butterfly_-_22@hotmail.com:

HAVLAYAN KÖPEK ISIRMAZ BU DA GECER

4
2
yanıtYanıtla
SİME ASLANsmaslan.2004@hotmail.com:

berkin e ağlayanlar insan merkezli bakmıyorlar baksalar son 4 günde ölen 5 polis için de aynı söylemleri dile getirirlerdi.

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title