Haberler

Mersin'de Telef Olan Binlerce Balık Sahile Vurdu (2)

VALİLİK: ÇALIŞMA BAŞLATILDIMersin'in Tarsus İlçesi'nde Seyhan Nehri'nin denizle buluştuğu noktada yaşanan toplu balık ölümlerine ilişkin yazılı açıklama yapan Mersin Valiliği, ölümlerin nedenini belirlemek için çalışma başlattıklarını bildirdi.

VALİLİK: ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde Seyhan Nehri'nin denizle buluştuğu noktada yaşanan toplu balık ölümlerine ilişkin yazılı açıklama yapan Mersin Valiliği, ölümlerin nedenini belirlemek için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Mersin Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Mersin Halk Sağlığı Müdürlüğü ekiplerinin, balık ölümlerinin yaşandığı yerde inceleme yapıldığı belirtilen açıklamada,  "Biyolojik ve kimyasal analiz çalışmalarına başlamışlardır. İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Başkanlığı'nda, bir çevre mühendisi ve bir kimya mühendisi olay yerine intikal ederek Seyhan Nehri'nde çevre ve su kirliliği ile ilgili incelemelere başlamışlardır. Vatandaşlarımızın inceleme sonuçlanıncaya kadar sahile vuran balıkları almamaları gerekmektedir. Konu üzerinde hassasiyetle durulmakta ve incelemeler devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tarsus Seyhan Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title