Haberler

Mersin'de Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ambulanstan detaylar- Olay yerinden görüntüler- Genel detaylar Mersin'de, bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ambulanstan detaylar- Olay yerinden görüntüler- Genel detaylar Mersin'de, bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Merkez Akdeniz ilçesi Camişerif Mahallesi'ndeki bir iş hanında ofisleri bulunan Sercan ve Sertan Kinli kardeşler, silahlı saldırıya uğradı.Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi, saldırıyı gerçekleştirdikleri ileri sürülen Muzaffer K. ve Mahmut K. kaçtı.Saldırıda vücuduna 9 kurşun isabet eden 33 yaşındaki Sercan Kinli, olay yerinde hayatını kaybetti, 30 yaşındaki kardeşi ise yaralandı.Yaralının ambulansla hastaneye kaldırılmasından sonra iş yerinde yapılan incelemede çok sayıda boş kovan bulundu. Polisin, şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışma sürdürülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Akdeniz Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title