Haberler

Mersin'de Ramazan Bayramı

Vali Güzeloğlu, kamu yöneticileri, emniyet mensupları ve vatandaşlarla bayramlaştı

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, kamu yöneticileri, emniyet teşkilatı mensupları ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Kültür Merkezi'nde il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaşan Güzeloğlu, burada yaptığı konuşmada, bayramların sevincin arttığı, insanların coşkuyla birbirleriyle kucaklaştığı, küskünlüklerin ve kırgınlıkların geride bırakıldığı çok özel günler olduğunu söyledi.

Bayramın en iyi şekilde geçirilmesi için ilde gerekli tedbirlerin alındığını ifade eden Güzeloğlu, "Tüm kurumlarımız vatandaşlarımızın her alanda rahat edebilmesi için hazırlıklarını yaptı. Ramazan Bayramı'nın güzelliklerin yaşandığı bir bayram olmasını diliyorum. Öte yandan Ramazan Bayramı'nı farklı dinlere mensup vatandaşlarımızla kutluyoruz. İlimizin zenginliği de burada. Mersin her kesim ve her kişinin kardeşçe yaşadığı, bir arada yaşamanın Türkiye'deki en güzel örneği olan bir büyükşehirdir" diye konuştu.

Güzeloğlu burada düzenlenen programın ardından AK Part Mersin Milletvekili Çiğdem Münevver Ökten, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanvekili Erol Ertan ve il protokolü ile birlikte Sahil Güvenlik Komutanlığı'nı, Jandarma Alay Komutanlığı'nı ve polisevinde emniyet mensuplarını ziyaret etti. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title