Haberler

Mersin'de Facianın Eşiğinden Dönüldü

Güncelleme:

Mersin'de devriye görevi yapan zırhlı polis aracına kimliği belirsiz kişi yada kişilerce ateş açıldı. Polis de açılan ateşe anında karşılık verirken saldırganlar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Ateş açılan yerde patlamamış el bombası ile saldırganların kullandığı silah bulundu.

POLİS, ATEŞ AÇANLARA KARŞILIK VERDİ

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı 'shortland' diye tabir edilen zırhlı araçla devriye gezen ekiplere Toroslar İlçesi'ne bağlı Mimar Sinan Bulvarı üzerinde boş bir araziden kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı. 3 mermi isabet eden ve bir lastiği patlayan araçta bulunan polis ekipleri, kendilerine ateş açan kişilere karşılık verdi.

SİLAHI YERE ATIP KAÇTILAR

Polislerin karşılık vermesi üzerine saldırganlar ateş ettiği silahı yere atıp kaçan kaçtı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Arama yapılan arazide ateş edilen silah ile patlamamış bir el bombası bulundu. Çevrede güvenlik önlemleri artırılırken kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

turkiye:

Bu cüzüm sürecinde dagdan indirirsen şehre olacagı bu bunlar sedece dagdan gelip dagda duracaklar insanlıkla alakası yok az kaldı bebalıları MHP geliyor

2
4
yanıtYanıtla
boksörMobil-IOS:

temizlik imandan gelir hadi polisim askerim

6
0
yanıtYanıtla
KoyuFenerli:

İnternette sosyal paylaşım sitesinde arkadaşlarım uyarmıştı Mersin''de bomba yüklü araç var diye. Demek ki doğruymuş. Dikkat etmek lazım.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title