Haberler

Bodrum ve Alanya'nın Ardından Üçüncü Yangın Haberi Silifke'den Geldi

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ve Antalya'nın Alanya ilçesindeki orman yangınlarının ardından bugün üçüncü yangın haberi de Mersin'in Silifke ilçesinden geldi.

Bodrum ve Alanya'nın ardından Mersin Silifke'den de yangın haberi geldi. Çadırlı Mahallesi Karapınar mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Rüzgarın da etkisiyle yayılan alevlere Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne ait 23 arazöz, 2 yangın söndürme helikopteri, çok sayıda orman işçisi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ait 2 itfaiye aracı ve çeşitli kurumlara ait 5 iş makinesiyle müdahale ediliyor.

KAYMAKAM İNCELMELERDE BULUNDU

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Ali Özcan ile bölgede incelemelerde bulundu.

Kaymakam Cinbir, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının geniş alanda etkili olduğunu belirterek, zarar görebileceği değerlendirilen 8 evde kalanların tahliye edildiğini söyledi.

2 HELİKOPTER MÜDAHALE EDİYOR

Yoğun müdahaleler sonucunda boşaltılan evlerin zarar görmesinin engellendiğini anlatan Cinbir, "Arazözler, iş makineleri ve 2 helikopterle yangına müdahale sürüyor. Bir de yangın söndürme uçağı talep edildi ve şu an yolda. Ümidimiz ve arzumuz bu yangının en kısa zamanda kontrol altına alınması ve zenginliğimiz ormanlarımızın da bu yangından korunması. Bütün ekipler, araç ve gereçlerle yangını söndürme çalışmalarını sürdürüyor." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Şevket Cinbir Karapınar Silifke Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (17)

10. köy:

İstanbulda Araçları yakan NERONLAR belli ki tatile inmişler. Aklıma TAK geliyor da. Ama doğaya dokunulmamalı. Yeşillik candır. CUDİdeki yeşillik de CANDIR

16
0
yanıtYanıtla
türk:

kürt sorunu vardır ve bu sorunun kökü kurutulmalı sıfır tolerans bundan sonra

12
2
yanıtYanıtla
Pkklılar yakıyor:

Asker doğudaki ormanları yakıyor onlarda bizim ormanlarımızı ! Bu savaşın hiç gereği yoktu ama akp oy kaybedince silaha sarıldı

7
7
yanıtYanıtla
amed:

Ne olsa kürtlerden bileceksiniz. Biraz kafanızı çalıştırsanız kimin yaktığı kimin yarın oraya otel yapacağı bile bellidir. Siz gidin yanan ciğerlerinizin hesabını rantçılardan sorun bakalım o kadar yüreğiniz varsa

11
2
yanıtYanıtla
SUR ZADE:

CİZRENİN AHI YERDE KALMAZZZZ BETER OLUN BETER OLUN BETER OLUNN İNŞALLLAAAHHHHHHH

6
6
yanıtYanıtla
ormanı ve içindeki onca canı yakana ....:

yangın çıkmaz çıkartılır, ormanın yanmasından menfaat bekleyenleri iyi araştırın.

7
0
yanıtYanıtla
veli can:

orman yakan idam isyiyoz binlerçe hayvan öldüonların ne suçu vardı

6
1
yanıtYanıtla
adinizi yazin:

INCIRLIGI KAPATINIZ! YOKSA BU YAZ HERKES YANCAK

4
0
yanıtYanıtla
pt:

ormanlarını yakarak bu ülke yıkılır sanan katil domuzlar. Hiç bir şeyi başaramayacaksınız.

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SAYIN KENAN EVREN PAŞA OLMADIĞI SÜRECE BAŞINIZA MÜSİBET TOFAN BELLA ATEŞ YANGIN SEL VS DAHA ÇOK MUSTAHSINIZ ESKİ İNSANLARI PAŞALARI UNUTUĞUNUZ SÜRECE YANMAYA MUSTAHAKSINIZ YANIN HEMDE KÜL OLUN TARİHİNİ UNUTAN MİLLET YANMAYA MUSTAHAKTIR YANI KÜL OLUN CANINIZ CEHENEME KADAR AMA TÜRK DOĞASINA BİŞEY OLMASIN YOKSA İNSANMIŞ YANSIN

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title