Haberler

Mersin'de Olaylı IŞİD Eylemi: 20 Gözaltı

Güncelleme:

Mersin'de yolu trafiğe kapatarak IŞİD'in Kobani'ye saldırılarını protesto eden 20 kişi gözaltına alındı.

Mersin'de yolu trafiğe kapatarak yürüyüş yapan eylemciler IŞİD'in Kobani'ye saldırılarını protesto etti. Eylemin ardından ara mahallelere dağılan eylemcilere müdahale eden polis 20 kişiyi gözaltına aldı.

ÇÖP KONTEYNERLARI ATEŞE VERİLDİ

Merkez Akdeniz İlçesi İstiklal caddesi üzerinde bulunan Özgür Çocuk Parkı önünde toplanan binlerce kişi, 'Katil IŞİD hesap verecek', 'Katil IŞİD işbirlikçi AKP', 'Kobani yalnız değildir' sloganları atarak 5 kilometre uzaklıktaki Yenişehir İlçesi Forum Alışveriş Merkezi önüne kadar yürüdü. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde yürürken zaman zaman çevreye zarar veren eylemciler, çöp konteynerlarını ateşe vererek yolu trafiğe kapattı. PKK ve PYD lehine Kürtçe ve Türkçe sloganlar atan eylemciler, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bir süre oturma eylemi yaptı. Grubun geri dönüş yoluna geçtiği sırada kalabalığın içerisine giren bir araç sürücüsü ile gruptan bazı kişilerin tartışması sonucu, eylemciler araca saldırdı. Taş ve sopalarla aracın ön camını kıran eylemciler, aracın olay yerinden uzaklaşması sonucunda sakinleşti.

BAYRAKLI EV, TAŞ YAĞMURUNA TUTULDU

İstiklal caddesi üzerinde bulunan bir evin balkonunda asılı olan Türk Bayrağı'nı gören eylemciler, balkondaki vatandaşın bayrağı sallaması üzerine evi taş yağmuruna tuttu. Binanın giriş kapısının camlarını da kıran eylemciler, çevredeki onlarca reklam panoları ve otobüs duraklarının camlarını kırarak sprey boya ile yazılar yazdı.

20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yaklaşık 2 saat boyunca yürüyüş eylemi yapan göstericilerden bazılarının ara mahallelerde olayları sürdürmesi sonucunda 20 kişi gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yenişehir Akdeniz Kobani Mersin Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

suna:

sizinle aynı şehirde yaşamak aynı havayı solumak okadar acıki

20
4
yanıtYanıtla
bingöllü:

lan bu mersinn de olay olmazdıı sASIRDIM sizene kopaniden olum cok savasmak istiyonız cıkın oraya gidin ısıd hakkınızdan geliyoo adamlara baş kaldıran yoq bebelerr sizin sonunuzda yakındırr

13
7
yanıtYanıtla
siirtli:

ya nasil bir iş bu nerede bu devletin ordusu polisi can güvenliğimiz bile yok

14
2
yanıtYanıtla
necat:

Gerek yok gözaltına almaya. kobaniye gönderelim. sahip çıksınlar kobanilerine. ne gerek var burda sesleri kısılacak. yazık. bizede, onlarada.

11
2
yanıtYanıtla
misafir:

Mersin ve benzeri sehirlerimizde yakma ve taslama yapanlari ve halki sokaga davet edenler icin , AB nin yaptigi yapilmali, vatandasliktan atilmalidirlar. Bati ulkelerinde ISID a katilanlari vatandasliktan cikartip ulkeye almiyorlar. Bizde niye olmasin. .

12
1
yanıtYanıtla
eylenm-mek:

yaa kardeşim yürüyüş eylem kavga taş molotof çagır bagır İŞİD duyuyormu sizi yada o çok güvendiginiz coni abileriniz bu saçmalıklarınıza alkış tutuyordur-o kadar çok desdekliyorsanız meydanlarada kadın çoluk çocuk yürüyeceginize gidin erkek gibi savaşın kime yürüyorsunuz bu yaptıklarınızın kime ne faydası var

10
2
yanıtYanıtla
sizene kobaniden:

arkadaşlar sizene kobaniden mobaniden galeyana gelmeyin bu olayları çıkaranlar PKK lı sizde bunlara destek vermiş oluyorsunuz oturun oturduğunuz yere

7
3
yanıtYanıtla
ofli:

hükümet olayları iyi analiz edip ciddi önlemler almadığı takdirde gezideki olayların çok da büyüğünü ülke genelinde yaşarız. hükümeti ve tüm görevlileri ciddiyete davet ediyorum. Meydanlar teröristlere bırakılmamalı gerekenler en şiddetli şekilde cevap verilmeli yoksa gidişat iyi değildir haberiniz ola

9
1
yanıtYanıtla
mersinli:

kobani düştü düşecek derken diyarbakır-batman-siirt düştü haberiniz yok bizim bu koyun sürüleri olduğu sürece bu ülke ifleh olmaz. . .

6
1
yanıtYanıtla
sss:

güzelim mersin , , , cöp dolmus, icin , disin

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title