Haberler

Mersin'de Öğretmenin, Eski Kocası Tarafından Öldürülmesi

Anaokulunda öğretmenlik yapan eski karısını, okul önünde boğazını keserek öldüren zanlı, yakalandığı Erdemli ilçesinden Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Anaokulunda öğretmenlik yapan eski karısını, okul önünde boğazını keserek öldüren zanlı, yakalandığı Erdemli ilçesinden Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Emniyet Müdürlüğü'ne elleri kelepçeli getirilen dershane öğretmeni İsmail Ö, "Pişman mısınız?" sorusu üzerine ağladı.Zanlının, emniyetteki ifadesinde, boğazından keserek öldürdüğü eski eşi Yasemin Çetiner'i (42), çok sevdiğini fakat yeniden birlikte olamadıkları için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Öte yandan Çetiner'in İsmail Ö. ile evli olduğu sırada Adana'da bir polis merkezine aile içi şiddetten şikayette bulunduğu ve daha sonra koruma kararı çıkartıldığı öğrenildi. Koruma kararının yaklaşık 6 ay önce sona erdiği ancak Çetiner'in yeni bir karar için başvuruda bulunmadığı bildirildi.Bu arada, İsmail Ö'nün ise Adana'da bir süre ruh sağlığı tedavisi gördüğü belirtildi. Anaokulu öğretmeni Yasemin Çetiner, (42), okul çıkışı oğluyla yürüdüğü sırada Adana'da özel bir dershanede öğretmenlik yapan eski eşi İsmail Ö. tarafından bıçaklı saldırıya uğramış, saldırıda boğazından kesilen Çetiner, ambulansla hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetmişti. Otomobille kaçan zanlı eski koca ise polis ekiplerince Erdemli ilçesinde yakalanmıştı. -Zanlının emniyete getirilişi -Mersin emniyet müdürlüğü binasının dış görüntüsü

Kaynak: AA / Güncel

Erdemli Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title