Haberler

Mersin'de Fetö/pdy Davasında Aranan 2 Emniyetçi Yakalandı

Mersin'de FETÖ/PDY davasında yargılanan eski emniyet mensupları için çıkarılan yakalama kararı kapsamında 2 eski emniyetçi yakalandı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Mersin 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından müşteki avukatlarının talebi üzerine Mersin'deki FETÖ/PDY davasında yargılanan bazı eski emniyetçiler için çıkarılan yakalama kararının ardından harekete geçen güvenlik güçleri, eski İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Hakan Işılak'ı il dışında, eski istihbaratçı İsmail Aydoğdu'yu ise Mersin'de yakalayarak gözaltına aldı. Zanlılardan İsmail Aydoğdu tutuklanarak cezaevine konulurken, Işılak'ın ise Mersin'e getirileceği öğrenildi.

Mersin merkezli 19 ilde gerçekleştirilen 'Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik operasyonun ardından tutuksuz yargılanan 70 sanık hakkında müşteki avukatlarının 'tutuklama kararı çıkarılması' yönündeki başvurusunu değerlendiren Mersin 2. Ağır Ceza Mahkemesi, 11 eski emniyetçi ve 1 gazeteci için yakalama kararı çıkarmıştı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Aydoğdu Mersin 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title