Haberler

Mersin'de Fetö'den Gözaltına Alınan Eski AK Parti İl Başkanı Adliyede

Mersin'de Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan Ak Parti İl eski Başkanı Mekin Merter Salt, eski Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Murat Kahraman ile iş adamı Ahmet Hamdi Aydın adliyeye sevk edildi.

Mersin'de Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan Ak Parti İl eski Başkanı Mekin Merter Salt, eski Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Murat Kahraman ile iş adamı Ahmet Hamdi Aydın adliyeye sevk edildi. Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi. 29 gündür gözaltında bulunan Mekin Merter Salt'ın yorgun ve bitkin olduğu gözlenirken, 25 gündür gözaltında bulunan Murat Kahraman'ın ise rahat tavırları dikkati çekti. İş adamı Aydın'ın ise yurtdışındaki ticari yaşamını sonlandırıp Türkiye'ye döndüğü, soruşturma kapsamında yapılan aramalarda ise Fethullah Gülen'e ait dokümanların bulunduğu ifade edildi. Elleri arkadan kelepçeli şüpheliler arka kapıdan adliyeye alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Hamdi Aydın MEKİN MERTER SALT AK Parti Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title