Haberler

Mersin'de Engelli Öğrenciler İçin Spor Salonu Açıldı

Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği (MIP), 'Engelime El Ver' kampanyasıyla engelli öğrenciler için spor salonu açtı.

Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği (MIP), 'Engelime El Ver' kampanyasıyla engelli öğrenciler için spor salonu açtı.

Merkez Yenişehir İlçesi Eğriçam Mahallesi'nde yer alan Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ndeki salonun açılışına MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, Vali Yardımcısı Nihat Karabiber, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Yenişehir Kaymakamı Mustafa Özarslan, Sahil Güvenlik Komutanı Albay Fatih Erhan, MIP Genel Müdürü İsmail Hakkı Tas, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende konuşan İsmail Hakkı Tas, bir çok sosyal projeye destek verdiklerini, okulların tatile girmesiyle Toroslar ve Akdeniz İlçeleri'ndeki 2 okulun onarımını yapacaklarını söyledi. Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ne yapılan spor salonunun diğer projelere verilen katkı kadar maddi boyut taşımasa da önemli bir adım olduğunu ifade eden Tas, engellilere sadece basit bir el verdiklerini ve bu tür faaliyetlere devam edeceklerini söyledi.

Kaymakam Mustafa Özarslan ise yeni nesil işletmelerin topluma değer katma gibi bir özelliği olduğuna dikkat çekerek, kurumların aldığı kararlar ile okullar ve öğrencilerin kazançlı çıktığına işaret etti.

Vali Yardımcısı Nihat Karabiber tarafından MIP Genel Müdürü Tas'a teşekkür plaketi takdim edilirken, okul öğrencilerinin step, flamenko ve rengarenk şemsiyeleriyle sundukları dans gösterileri büyük beğeni topladı. Gösterilerde öğrencilerin Atatürk posteri açması ayakta alkışlandı. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Özarslan Hüseyin Polat Akdeniz Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title