Haberler

Mersin'de Domates Yüklü Kamyon Devrildi

Mersin’in Erdemli ilçesinde domates yüklü kamyon devrildi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde domates yüklü kamyon devrildi. Kazada yaralanan olmazken, 8 ton domates etrafa saçıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Çiriş Mahallesi çıkışında yayla yolu üzerinde Şuayip Virajı'nda meydana geldi. İlçeye bağlı Yağda'dan Diyarbakır'a götürülmek üzere domates yüklenen Sait Şimşek yönetimindeki 21 GD 999 plakalı kamyon, sıkça kazaların yaşandığı Şuayip Virajı'nda devrildi. Kazada yaralanan olmazken, kamyona yüklü 8 ton domates yol çevresine saçıldı.

Kamyonun devrildiği yerden kaldırılabilmesi için işçiler tarafından saçılan domatesler yeniden kasalara toplandı.

Kaza sebebiyle tarım arazilerinin bulunduğu yaylalara ulaşan yolda trafik akışı tek şeritten sağlandı.

Kamyon şoförü Şimşek, kazanın akşam saatlerinde meydana geldiğini, sabah saatlerinde de domateslerin işçiler tarafından toplanılmaya başlandığını belirterek, "Yağda köyünden Diyarbakır'a gidiyorduk. Virajı aniden görünce durdum. Durunca da araba aniden yana yattı. Çok şükür bir şey yok, araba durduğu yerde yan yattı. Yük çok değil, bagaj seviyesindeydi" dedi.

Alım yapan tüccarlardan Ali Başeğmez ise "Kamyonun mazot tankı da delinmiş. Domates ve mazot birbirine karışmış. Domatesler çöpe gidecek" diye konuştu.

Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sait Şimşek Diyarbakır Erdemli Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title