Haberler

Mersin'de Çok Sayıda Ölü Balık Bulunması

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, ilçede yaşanan balık ölümleriyle ilgili gerekli çalışmaların hassasiyetle sürdürüldüğünü bildirdi.

Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, ilçede yaşanan balık ölümleriyle ilgili gerekli çalışmaların hassasiyetle sürdürüldüğünü bildirdi.

Başkan Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, balık ölümleriyle ilgili başta Tarsus halkı olmak üzere olayı duyan tüm vatandaşların büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

Ak Parti ilçe teşkilatı olarak bu sıkıntıya çare olmak için durumu gerekli yerlere bildirdiklerini ifade eden Yıldız, "Çözüm üretmek için milletvekillerimiz ve sayın bakanlarımıza ulaşarak vahim durumu bildirdik. Gereken doğru adımlar atılarak ilçemizin yıllardır kahrını çektiği kirli kanal inşallah temiz olarak akıtılacak ve bu çevre katliamları son bulacak. AK Parti ilçe teşkilatı olarak halkımızın yanında yer aldığımız kadar çevrenin ve doğanın da yanında yer aldığımız ve alacağımızın bilinmesini istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Yıldız AK Parti Tarsus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title