Haberler

Mersin'de Burcu Güneş Rüzgarı )

Mersin'de Burcu Güneş rüzgarıMurat SÖZERİ/MUT(MERSİN),(DHA) - MERSİN'in Mut İlçesi'nde bu yıl 54'ünsü düzenlenen Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci gecesinde sahne alan ünlü sanatcı Burcu Güneş, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Mersin'de Burcu Güneş rüzgarı

Murat SÖZERİ/MUT(MERSİN),(DHA) - MERSİN'in Mut İlçesi'nde bu yıl 54'ünsü düzenlenen Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci gecesinde sahne alan ünlü sanatcı Burcu Güneş, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Musa Eroğlu Sevgi Parkı'nda ücretsiz olarak düzenlenen konserde, sahneye önce Savaş Korkmaz ve Özgür Şahinsoy ikilisi çıkıp söyledikleri türkülerle alkış aldı. Ardından sahneye, katıldığı bir ses yarışmasında adını duyuran İlyas Yalçıntaş çıktı. Söylediği şarkıların ardından sahneyi terkeden Yalçıntaş sahneyi Burcu Güneş'e bıraktı. Alkışlarla sahne alan ünlü sanatçı, sevilen parçalarını birbiri ardına seslendirdi. Sahnedeki dansları ile büyüleyen Güneş, güzelliği ile de göz doldurdu. Şarkı aralarında sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Güneş'e bazı şarkılarda hayranları da eşlik etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü sanatçı alkış yağmuru eşliğinde konseri tamamladı. Sanatçılara günün anısına plaket takdim eden MHP'li Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Eylül ayında da düzenleyecekleri konserlerle sevilen sanatçıları Mut halkıyla buluşturacaklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karacaoğlan Burcu Güneş Mersin Mut Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title