Haberler

Mersin'de Arı Sokan Eski Klüp Başkanı Öldü

Mersin'de arı sokan eski klüp başkanı öldü

MERSİN'in merkez Mezitli İlçesi'ne bağlı Cemilli Köy'ündeki evinde tadilat yaparken arı sokan 65 yaşındaki Mustafa Kesen yaşamını yitirdi.

Evinde tadilat yaparken arı sokan Kesen, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmak istendi. Ambulansa alınan Kesen, hastaneye ulaşmadan hayatını kaybetti. Kesen'in Muğdat Cami'inde öğle kılınan cenaze namazına MHP Mersin Milletvekili Ali Öz ve spor camiası mensupları katıldı. MHP Mersin Milletvekili Dr. Ali Öz'ün kardeşi Fatih Öz'ün kayınbabası olan ve Gülnarspor ile kurucusu olduğu Halspor'da uzun yıllar başkanlık yapan Mustafa Kesen, sevenlerinin katıldığı törende son yolculuğuna uğurlanarak köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

VÜCUT ALERJİSİNE DİKKAT

Ari sokması bazi kisilerde ölüme yol açabilen 'anaflaktik şok' yani vücudun tamamını ilgilendiren alerjiye neden olabiliyor. Arı soktuğunda şokun öncü habercisi olan sıkıntı hissi, huzursuzluk, sıcak basması, çarpıntı ve kasıntı gibi belirtiler görüldüğünde hemen bir sağlık kurumuna başvurulması gerekiyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Üniversitesi Mezitli Ali Öz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title