Haberler

Mersin'de 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın Kutlama Adresi Değişmedi

Mersin'de 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın kutlama adresi değişmediM28/04/2016 17: 34: 151 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nın kutlanacağı adres 25 yıl olduğu gibi yine Cumhuriyet Meydanı olarak belirlendi.

Mersin'de 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın kutlama adresi değişmedi

M28/04/2016 17: 34: 151 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nın kutlanacağı adres 25 yıl olduğu gibi yine Cumhuriyet Meydanı olarak belirlendi.

Mersin Valiliği, 1 Mayıs nedeni ile yazılı bir açıklama yaptı. Kutlamaların diğer yıllarda olduğu gibi yine Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacağı belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"Çalışanlarımızın 1 Mayıs Bayramını huzur ve güven içerisinde, barış, kardeşlik ve huzur ortamında, bir şölen havası içerisinde kutlamalarını temin amacıyla, Valiliğimizce her türlü tedbir alınarak gerekli düzenlemeler yapılmış olup bayramın en iyi şekilde geçmesi için katkı ve destek sağlanmıştır. Çalışanlarımızın '1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı' kutlu olsun."

MUSTAFA ÖZARSLAN SAHNE ALACAK

Öte yandan 1 Mayıs Tertip Komitesi üyeleri de Özgür Çocuk Parkı'nda bir araya gelerek kutlamalarla ilgili açıklama yaptı. Komite Başkanı İrfan Gültekin, bu yıl ki kutlamalarda hiçbir şekilde yürüyüş yapılmayacağını belirterek, "1 Mayıs'ta her yıl olduğu gibi bu yılda Cumhuriyet Meydanı'na bir araya geleceğiz. Sendikalar ve siyasi partiler kendi il ve kurum binaları önünde toplanabilir ancak hiçbir şekilde yürüyüş olmayacak. Saat 16.00'dan itibaren Cumhuriyet Meydanı'na gelerek buradan taleplerimizi haykıracağız. Devamında ise sanatçı Mustafa Özarslan konseri olacak" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Özarslan 1 Mayıs Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title