Haberler

Mersin CHP'de Bayramlaşma

CHP Mersin İl Teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı'nın ikinci günü düzenlenen törenle, partililer bir birleriyle bayramlaştı.

CHP Mersin İl Teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı'nın ikinci günü düzenlenen törenle, partililer bir birleriyle bayramlaştı.

Parti binası önünde düzenlenen bayramlaşma törenine, CHP Mersin milletvekilleri Aytuğ Atıcı ve Ali Rıza Öztürk ile CHP İl Başkanı Faruk Akar, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçe teşkilat başkanları, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Törende konuşan CHP Mersin İl Başkanı Faruk Akar, Filistin ve Ortadoğu'da yaşanan katliamlar nedeniyle bayramı buruk kutladıklarını belirterek, İsrail'in süren saldırılarını kınadı. CHP olarak her zaman barış ve kardeşlikten yana olduklarını vurgulayan Akar, ancak hükümeti, ülkedeki bu ortamı bozmak istemekle suçladı. İsrail'in, Filistin halkına yönelik saldırılarının kabul edilemez olduğunu, buna rağmen dünya ülkelerinin Ortadoğu'da yaşanan katliamları görmezden geldiğini öne süren Akar, AK Parti Hükümeti'nin bu konudaki girişimlerini de yetersiz buldu. Bayramların barış ve kardeşlik duygularının pekiştiği günler olduğunun altını çizen Akar, açıklamasının sonunda tüm dünyada barış ve huzur dolu günlerin yaşanmasını diledi.

Akar'ın konuşmasının ardından partililer birbiriyle bayramlaşarak sohbet etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Aytuğ Atıcı Faruk Akar Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title