Haberler

Mersin Cezaevinde Açlık Grevi Yapan Oğlu İçin Endişeleniyor

Cezaevinde açlık grevi yapan oğlu için endişeleniyorİZMİR'de karıştığı cinayet nedeniyle 24 yıl hapis cezasına çarptırılan 31 yaşındaki Mehmet Küçükgüzel'in, cezasını çektiği Manisa E Tipi Kapalı Cezaevi'nden ailesinin bulunduğu Mersin'e nakli yapılmadığı için 2 ay önce başladığı açlık grevi nedeniyle ailesi kaygılı günler yaşıyor.

Cezaevinde açlık grevi yapan oğlu için endişeleniyor

İZMİR'de karıştığı cinayet nedeniyle 24 yıl hapis cezasına çarptırılan 31 yaşındaki Mehmet Küçükgüzel'in, cezasını çektiği Manisa E Tipi Kapalı Cezaevi'nden ailesinin bulunduğu Mersin'e nakli yapılmadığı için 2 ay önce başladığı açlık grevi nedeniyle ailesi kaygılı günler yaşıyor.

Daha önce de kaldığı Çankırı E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda açlık grevi yapan Mehmet Küçükgüzel, Mersin'e nakledilmek istediyse de Manisa E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 13 yıldır cezaevinde olan ve suçsuz olduğunu belirten Küçükgüzel, burada da açlık grevine gidip sadece şekerli su içmeye başladı. Oğlunun sağlığını kaybettiğini ve ölüm tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu belirten anne Cennet Küçükgüzel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek yardım istedi.

Oğlunun durumunun çok kötü olduğunu ifade eden anne Küçükgüzel, şunları söyledi: "Bir torba kemik kalmış. Vücudunun bütün fonksiyonları bitmiş. Yardım istiyorum Cumhurbaşkanımdan. Yalvarıyorum, Allah rızası için çocuğumu kurtarsın. Dışarı çıkmasını, tedavi görmesini istiyorum çocuğumun. Çocuğum yattığından beri suçsuzum diyor. Bir türlü suçsuzluğunu kanıtlayamadı. O orada yatıyor ben burada şeker hastasıyım. Psikolojik tedaviler görüyorum. Uyku nedir bilmiyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da yardım isteyen Cennet Küçükgüzel, "İstiyorum ki gitsinler baksınlar çocuğuma. Bugün yarın ölecek diye gözüme uyku girmiyor. Oğlum ölmüş zaten, daha neyini tutuyorlar? Son zamanlarını bari annesiyle geçirsin. Yalvarıyorum Cumhurbaşkanıma. Ne olur bizi dinle, bize bak. Babası ayın 20'sinde görüşe gitti cezaevine. Tekerlekli sandalyeyle getirmişler oğlumu. "

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Çankırı Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title