Haberler

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Tarsus Belediyesi El Ele Verdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Tarsus Belediyesi el ele verip, çalışmalara başladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Tarsus Belediyesi el ele verip, çalışmalara başladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus'ta Belediye Başkanı Şevket Can'la birlikte Kültür Parkı ve Yarenlik alanında incelemeler yaptı.

Kültür Parkı ve Yarenlik Alanı ile ilgili proje çalışması yaptıran Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, hazırlayacakları proje ile tarihi Kültür Parkı ile Yarenlik Alanı'nın Tarsusluların gönül rahatlığı ile gezebileceği mekanlar olacağını söyledi.

Kültür Parkı'nın tamamen ele alınacağını kaydeden Başkan Kocamaz, parkta Hayvanat Bahçesi yerinin boşalmasıyla burayı bir gençlik merkezi haline getireceklerini ifade etti.

Başkan Kocamaz, "Tarsus bizim göz bebeğimizdir. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ile birlikte bugün kentimizin önemli bölgesini inceliyoruz. Kültür Parkı'na hazırlayacağımız proje ile güzel parkımız daha da güzelleşecek ve eski günlerine kavuşacak. Yarenlik alanı ile ilgili bir dizi çalışmamız mevcut. Bu bölgede Tarsuslulara yaraşır hale gelecek. Tarsus ve Tarsus halkına hizmetlerimiz devam edecek" dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Büyükşehir yasasıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne geçen Kültür Parkı ile Yarenlik alanına hazırlanan projenin şimdiden heyecan verdiğini söyledi.

Başkan Kocamaz'ın tüm Mersin'i hizmetlerle donatacağını kaydeden Başkan Can, "Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz, 1994'den bu yana 20 yılda şehrimizde ırk ve mezhep ayrımı yapmadan, siyasi ayrım yapmadan, 45 mahallemize eşit bir şekilde hizmet etti ve Tarsus'umuzu bugünlere getirdi. Allah'a çok şükür 1994'den bu yana başkanımızın başkanlığında ve önderliğinde dini, dili, ırkı, milleti ne olursa olsun ayrım gayrım yapmadan, Allah rızası için çalışarak bugünlere geldik. Yeni yasayla birlikte en çok sevindiğimiz olay Adana'dan Antalya'ya kadar olan Mersin il sınırı Mersin Büyükşehir il sınırı oldu ve hemşehrimiz Tarsus'a hizmet eden başkanımız Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Başkanımızın sadece Tarsus'a değil Mersin'in tüm ilçelerine hizmet götüreceğine inanıyoruz. Şimdiden yapacağı hizmetlere teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Başkan Kocamaz ile Başkan Can, daha sonra Hz. Daniyal Meydanında vatandaşlarla çay içip sohbet ettiler. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Şevket Can Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title